Most megyek és elásom magam ezért, mert olyanért kapok büntetést, amihez nekem van a legkevesebb közöm, brühühühüü....
Komolyra fordítva a szót: nem tegnap előtt óta szimezek, szóval megéltem már ezt-azt, ergo ez már csak hab volt a tortára. Mellékesen hozzáteszem, ez még abban az érában volt, amikor rögtön büntetett a program - ha jól tudom, most pl. pályaelhagyás/vágás miatt gyűjtögeti a pontokat, majd ha kigyűlt "X" mennyiség, akkor vonja lefele az SR-t.
Nekem lényegtelen, hogy mennyit vont le, nem is a mennyiség volt az, ami nem tetszett, hanem a büntetéskiosztás elve. De kinek mi. :)
U.i.: mielőtt jönne a 'hűdenagyapofádakkorcsináldmeg' c. történet: tisztába vagyok vele, hogy nem egyszerű - szinte lehetetlen - ezt a rendszert 100%-osra megcsinálni, de persze mint mindent, ezt is meg lehetne szokni, ha nagyon akarnám. Csak mivel nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy havi szinte több ezret beletoljak, így már csak ezért is hagytam abba a játékot. Mire kb. sikerült volna beletanulnom meg megszoknom, le is járt volna az ingyen időszak. :) Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.08.09. 23:54:55