25347
  • mumus70
    Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!!!! Én többnyire egy szezonban csak 1 autót használok, és rendszeresen tapasztalom, hogy a hét vége felé akár 1+ mp-t is lehet javulni azonos beállítással!
  • Marcinko
    Megnéztem a statodat. Egész héten csak egy practice szerón voltál Daytonán. Mondjuk a verseny előtt, de ott meg nem volt x nélküli köröd, utána mentél egy versenyt. Így azért nem olyan meglepő, hogy csak a 7. HPD lettél.

• bardocz
    Minden egyes HPD-s verseny után úgy érzem, hogy én már nem ide való vagyok :D Kategóriámmal nem tudok versenyezni, és még a lekörözésekben is béna vagyok :DD
  • twinr
    Szia!
    Köszönjük!

G27-el mindketten.

Az elsők nagyon jók, de ahogy mondtuk is, most ennyivel jobbak a fordok, és a mekik is sokat javultak. Nem olyan rég szinte eltűnt a meki, ahogy most a bmw...
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.16. 22:22:10
  • o0tomy0o
    Szia!

Milyen kormánnyal versenyeztek?
    Amúgy jók voltatok tegnap! Szép tiszta egységes köröket mentetek! :) (Az, hogy az elsők hogy csinálják... mágia)
  • twinr
    Monza endurance
  • twinr
    Ma este megint három órás, ma Monzában, közvetítjük, bárki bele leshet egy ilyen endurance futamba.
  • thedriver
    Ott 10 kell az official-hoz.

Ha csak egyféle autó van az adott szériában, akkor 6 már official, 2-nél (pl.global) 8-tól official.
  • Met
    Hol van elírva hogy hány versenyzőtől official egy race?
    Ha multi class akkor egy classból kell meglennie 8-nak? Mentem egy versenyt, 5 soltice, 2 Jetta, 1 Mustang. Ez ugye 8 de mégis unoffical lett.
  • twinr
    Alap? persze... Tölts le valami jobbat.
  • bardocz
    Én próbáltam a GT3-as Fordot, de szerintem borzasztó. Vagy csak az alap setup ennyire szar?
  • twinr
    Az SR miatt aggodalmaskodtok?
    Sokkal sokkal bosszantóbb amit a Forddal csináltak GT3 -ban. Az utolsó endurance-n, silverstone-ban az első tíz quali ford volt.
    Most Monzán paractice-n 24. idő az enyém, és nincs előttem BMW, csak ford, egy két Ruf, Meki. Na ez a méreg, nem az SR.
    Remélem kiszórták a készleteket, és a Q4 már normális lesz megint...
  • nadatomi
    Tegnap sikerült elindulnom az egyik monzai futamon. 0, azaz nulla hibával végeztem. Legutóbb ilyen tavaly novemberben volt :) 383 futamból 13 alkalommal voltam hibátlan.
    A verseny előtt 5-6 perccel csatlakoztam, jó ha 2 kört tudtam menni a porschéval. Utána edzés, ahol megszereztem az előkelő 20. helyet.
    Rajt: Szerencsére csak az Ascari kanyar elől indult a felvezető "kör" de azért így is nagyon széthúzódott a mezőny. Bal oldalról rajtoltam, ahogy tudtam áthúztam a jobb oldalra, aztán jól lelassítottam, hogy elmenjenek a többiek. Hogyhogynem pont az előttem lévő srác ment az előtte lévőbe az első sikánnál, de ki tudtam kerülni őket.
    Innentől kezdve gyakorlatilag semmi sem történt velem. Jó 2 mp-vel lassabb körökkel szépen végigmentem. Végül 15. lettem.
    Szeretem Monzát, szeretem a porschét is szóval ezért választottam erre a hétre ezt a kombót. Igyekszek még menni pár clean futamot a héten, jó lenne visszatornásznom magam legalább 2,5 SR-re. Most ez a cél, nem pedig az előzgetések, nem akarok visszaesni a C classba. Ja, most 0.35SR-t kaptam.
  • mumus70
    Monzában főleg a T1 kritikus, amikor a figura elnézi egy táblával a féktávot a rajtnál, aztán letarol 6 autót csokorban..... :D Ha csak félrekapod előle és fű, már jön is az x, ha meg levágod egyenesen a sikánt akkor meg slow down penalty...... :p
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.12. 22:51:57
  • endy papp
    Nálam a gt3-ban a Brazil pálya visz mindent..... ezen a téren.
    Eddig Monzát kerültem de asszem továbbra is hanyagolom.
    No meg már megvan a szezon nyolc futam.
    Silverstone-t nem komálom ,mint pályát ,de ilyen téren mégis ott mindig "kellemesen" csalódok ezen a téren.
  • Marcinko
    Nálam Monza vezet a legkevesebb kanyar/ teljesített X-ek száma versenyben. Olyan szinten túlvállalják magukat az emberek a féktávon , szélárnyékből kitörve , hogy azt öröm nézni ! Esélyesebb, hogy eggyel alacsonyabb classban találod magad

Nálam drop week.
  • nadatomi
    Hú, tényleg el is felejtettem hogy ott felvezető kör is van.
    Akkor tényleg érdemesebb a boxból indulni 20-30 mp-vel a mezőny után.
  • mumus70
    Múltkor a felvezető alatt vertek szét, már 8x-el rajtoltam el...... :p Véleményem szerint tehát kérdésedre a válasz: NEM :D Talán ha boxból indulsz, és mindenkitől távol tartod magad! :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.12. 11:20:42
  • mumus70
  • ozoli78
    Nekem a multkor 9 körig sikerült jutnom 17x DQ :D
    Az sprint volt :)
  • nadatomi
    Szerintetek a Blancpain sprint sorozat Monzai futamain van esélyem javítani az 1.19-es SR-emen? :)
  • twinr
    ez még jobb
  • twinr
    caddy verseny

Zolival mentünk egy caddy futamot.
  • twinr
    Végre, eltévelyedett uraság! Már azt hittük valami vírus fertőzést kaptál ami elállított valamit ott bent.. :D
  • Adam Jonas
    Hát jah, de félreértések elkerülése érdekében, eszem ágában nem állt nekem, hogy fikázzam itt a dolgokat. Csupán leírtam egy nem túl pozitív élményemet, de mint írtam, mint mindent, ezt is meg lehetne szokni.

Nagy ritkán haveromnál azért ki-kipróbálgattam az iR-be az újabb kocsikat/pályákat.

A PC topikot akik meg lakják, azok egy része meg no comment - még anno, egy másik játék miatt egy bizonyos oldalon gazdagon kellett a kommentjeiket takarítanom. :D
  • ozoli78
    Az a helyzet bele hibáztam. :)
    Egy körrel nincs gondom ,de konstans nem tudok jol menni sokat hibázok.
    Sokat kell gyakorolni de ugy erzem visza találtam megint iR hez:)
    A gumi modell tetszik.
  • barni1122
    A világért nem tudnék megsértődni egy nicknévre, sosem látom ki van mögötte, így nem igazán nekem való az online eszmecsre. Akinek nem jőn be ez a rendszer az játszon mással. Minenkinek mások az igényie. Kinek a pap, kinek a paplan.

Maximum az a problémánk nekünk, akik aktívan játszunk, hogy csak az SR miatt jön a fikázás. Szerintünk tökéletes, meg elég sok más ember szerint is, viszont én se megyek be AC topikba, hogy mekkora félkész cucc az egész. PC topikba már nem is lehet menni.
  • zimapeti
    Basszus... ezek a nick nevek a sírba visznek, twinr-t kevertem JoinR-el, elnézést.

"Twinr-t is az elejébe sorolom és adok a szavára, de ha a saját vélemenyemet nem venném figyelembe akkor is 20:1-hez az arány a másik sim javára"
  • Adam Jonas
    Még mielőtt az első mondatból sértődés lenne, azt legalább annyira gondoltam komolyan, mint amennyire Te azt az első mondatodat - semennyire. :)
  • Adam Jonas
    Most megyek és elásom magam ezért, mert olyanért kapok büntetést, amihez nekem van a legkevesebb közöm, brühühühüü....

Komolyra fordítva a szót: nem tegnap előtt óta szimezek, szóval megéltem már ezt-azt, ergo ez már csak hab volt a tortára. Mellékesen hozzáteszem, ez még abban az érában volt, amikor rögtön büntetett a program - ha jól tudom, most pl. pályaelhagyás/vágás miatt gyűjtögeti a pontokat, majd ha kigyűlt "X" mennyiség, akkor vonja lefele az SR-t.

Nekem lényegtelen, hogy mennyit vont le, nem is a mennyiség volt az, ami nem tetszett, hanem a büntetéskiosztás elve. De kinek mi. :)

U.i.: mielőtt jönne a 'hűdenagyapofádakkorcsináldmeg' c. történet: tisztába vagyok vele, hogy nem egyszerű - szinte lehetetlen - ezt a rendszert 100%-osra megcsinálni, de persze mint mindent, ezt is meg lehetne szokni, ha nagyon akarnám. Csak mivel nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy havi szinte több ezret beletoljak, így már csak ezért is hagytam abba a játékot. Mire kb. sikerült volna beletanulnom meg megszoknom, le is járt volna az ingyen időszak. :)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.08.09. 23:54:55
  • twinr
    Szép kör!
    vak tyúk is... :D:D
  • tomee92
    Gőzöm nincs, nincsenek bennfentes infóim, én csak versenyzek :D.
    De szerintem a road bajnokság a szokásos GT3 lesz. Könnyű vezetni őket, gyorsak és kb mindenki szereti őket.
  • barni1122
    Mint írtam, a fun futamok tényleg jók lennének, arra is, hogy licensz nélkül tudjál futamot menni egy magasabb licenszet igénylő kocsival. Az AI-t azért ellenezzük, mert azzal max rontani lehet az "imidzsen", ha nem lesz tökéletes, meg sokan nem jönnének 12 dolcsis kocsikért mesterséges intelligenciát tesztelni, holott máshol ingyé' lehet tölteni száz meg száz járművet.

#16607 Mivel lesz a bajnokság? A SS-ról már láttam időtervet, de a klasszik Roadról még nem.
  • tomee92
    Ami a fun futamokat illeti, az is volt tavasszal, szerintem még ősszel is lesz. Rookie kupa néven futott, teljesen fun jelleggel. A lényeg annyi volt,hogy ne zúzzák le egymást a srácok. Alap tartalmak, változatos kombinációkban.
  • Alexease
    Sajnos ma mar nem fer bele, van hogy 2-3 hetig a kormanyt sem tudom osszerakni.
    Nekem a fun/prac verseny lenne a jo, amikor gondolok egyet es beugrok "versenyezni". A szervezett, idoponthoz kotott, gyakorlast igenylo, a nagyon szabalyzott es "kovetkezmenyekkel" (SR :P) jaro dolgok mar nekem nem jok;)
  • tomee92
    Inkább gyertek majd a ligás versenyekre! :D
    Ősszel újra indul a magyar bajnokság, ott se SR, se IR nem számít, off track-elni lehet bőven :D.
  • ozoli78
    ezt nem értem én sem
    oválon ott van a carburator cup azon lehet zuzni
    roadra nem tudom miért nincs valami fun
  • zimapeti
    "A következő adatok semmikép sem flém (fogalmam sincs, hogy mit jelent ) háborút akarnak kiváltani:
    22:12, 08.07.2015.
    iRacers online: 2518
    Project CARS steam szerint: 1710 (igaz nincsenek benne a konzolosok)
    Assetto Corsa steam szerint: 1421 játékban (szintén nincsenek benne a konzolosok"

Szintén fogalmam nincs mit jelentenek a számok, Én se szítani szeretnék láttam ezt az összehasonlítást, igaz ott más volt az arány, de akkor is és most is az előfizetőkhöz viszonyítot arányt hiányoltam, 60ezer vs több millió (ezt se tudom, korábban ugyan ott olvastam) így pedig már nem olyan fényes az az érem. iR ebből a szempontból csalóka, attól, hogy bejelentkezem még nem biztos, hogy játszom is, bár nem tudom a többi hogy működik, lehet ugyan így. Nincs sok értelme ezeknek az összehasonlításoknak.
    Gyüjtő vagyok, minden simnek nevezett projektet támogatok, hamár próbálkoznak ennyit megérdemelnek. Teljesen lúzer felhasználóként azt várom egy simtől, ha elindítom, kormány, pedál, váltó kalibrálás után jól működjön, ne kelljen plusz csúszkákkal bajlódnom, program fájlokban turkálnom, és természetesen más se tudjon ott turkálni. Nekem ezt eddig csak az iR tudja nyújtani, minden plusz állítgatás nélkül tökéletes az ffb, ha bekapcsolom az oculust akkor megkérdezi, hogy azt akarom használni? Igen és működik is, ennyi. Ha versenyezni akarok szinte bármikor van rá lehetőségem, Összes többi simnél valami mindig hibádzik, viszont ha ezeket megoldják és iR-ben nem változik semmi, (sr, ir, fizika)biztos átpártolok.
    Az az érdekes az egészben, amikor pár éve a Magyar top 15-be tartozó emberkék hatására elkezdtem iRezni, Ők ugyan ezeket mondták a program hibájának, viszont akkor ahogy most Te, engem, Én próbáltam meggyőzni őket ennek ellenkezőjéről. Sajna eléggé befolyásolható vagyok, inkább hiszek az elejének (mostanra a saját véleményem is hasonló lett) és lennék sereghajtó avval a simmel amire Ők azt mondják, hogy ez közelebb van a valósághoz? Nagyon úgy tünik, hogy a számomra meghatározó húzó emberkék, (köztük a két Norbi is) a másik simmel tolja, néha megkérdezik van-e változás, próbálom győzködni Őket, hogy mostmár az ntm6-al sokat javult, eddig sikertelenül.
    Twinr-t is az elejébe sorolom és adok a szavára, de ha a saját vélemenyemet nem venném figyelembe akkor is 20:1-hez az arány a másik sim javára, és itt nem a program ára a visszatartó erő, mert szinte mindegyiküknek fullos előfizetése van, volt, és abba se hagyták a simezést, mert ott továbbra is tolják.
    Szóval szerintem attól függetlenül, hogy szerintetek nem kell változtatni semmin, valami mégis csak jobb a másikban, még a rengeteg hiányossága ellenére is.
    Én örülnék a legjobban ha olyan irányba változna, javulna az iR, hogy vissza csábítsa ezeket az emberkéket ide, és nem kéne a fájlokba turkálva naphosszat az állítgatással bajlódnom.
  • ozoli78
    a 15:30 ason 3 csatáztun 16 körön keresztül 1 sec en belül volt hogy 5 en mentünk a dombtetőre a hátsó egyenes vissza fordítóba
    a dombra kigyorsítást elrontották bementem melléjük meg is előztem min2 őt de utána én rontottam el keresztbe álltam és crash :)

17:30 ason meg utsó körben egy barom kiás feltartott és rosszúl előztem meg hello 3 hely

mindegy a best idö 1.20.46:D
  • Alexease
    Ha kihasznalja az ember, akkor boven megeri. De csak azoknak, akiket kiszogal a rendszer. Lenne meg nehany ezer ember, aki hasznalna es/vagy visszajonne, de ahhoz valtozasok kellenenek. De mint olvashato, sokan masszivan ellenzik, jo nekik ez a letszam;)

En tobb mint 7 eve fizetgetem, megvettem hozza mindent, de nagyreszt csak egyedul korozgetek;) Neha megyek valami ghost-ot is;D

Ha lenne 3-4 gyakorlo, free, fun (akarhogy hivjuk) szerver, SR, IR, qual, prac, pontozas nelkul , random rajtsorrend, vegyesen road/olval, max fel ora, 1-3 hetente valtva a sorozatokat, vegyesen Rookie–AClass, hetente en is beletolnek 2-3 vagy tobb futamot.
    Mashol elege halott az online, foleg ilyenre, az iR rendszer meg tokeletes lenne ra.

De hat ezt is ellenzik...
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.09. 20:37:21