• zimapeti
    "A következő adatok semmikép sem flém (fogalmam sincs, hogy mit jelent ) háborút akarnak kiváltani:
    22:12, 08.07.2015.
    iRacers online: 2518
    Project CARS steam szerint: 1710 (igaz nincsenek benne a konzolosok)
    Assetto Corsa steam szerint: 1421 játékban (szintén nincsenek benne a konzolosok"

Szintén fogalmam nincs mit jelentenek a számok, Én se szítani szeretnék láttam ezt az összehasonlítást, igaz ott más volt az arány, de akkor is és most is az előfizetőkhöz viszonyítot arányt hiányoltam, 60ezer vs több millió (ezt se tudom, korábban ugyan ott olvastam) így pedig már nem olyan fényes az az érem. iR ebből a szempontból csalóka, attól, hogy bejelentkezem még nem biztos, hogy játszom is, bár nem tudom a többi hogy működik, lehet ugyan így. Nincs sok értelme ezeknek az összehasonlításoknak.
    Gyüjtő vagyok, minden simnek nevezett projektet támogatok, hamár próbálkoznak ennyit megérdemelnek. Teljesen lúzer felhasználóként azt várom egy simtől, ha elindítom, kormány, pedál, váltó kalibrálás után jól működjön, ne kelljen plusz csúszkákkal bajlódnom, program fájlokban turkálnom, és természetesen más se tudjon ott turkálni. Nekem ezt eddig csak az iR tudja nyújtani, minden plusz állítgatás nélkül tökéletes az ffb, ha bekapcsolom az oculust akkor megkérdezi, hogy azt akarom használni? Igen és működik is, ennyi. Ha versenyezni akarok szinte bármikor van rá lehetőségem, Összes többi simnél valami mindig hibádzik, viszont ha ezeket megoldják és iR-ben nem változik semmi, (sr, ir, fizika)biztos átpártolok.
    Az az érdekes az egészben, amikor pár éve a Magyar top 15-be tartozó emberkék hatására elkezdtem iRezni, Ők ugyan ezeket mondták a program hibájának, viszont akkor ahogy most Te, engem, Én próbáltam meggyőzni őket ennek ellenkezőjéről. Sajna eléggé befolyásolható vagyok, inkább hiszek az elejének (mostanra a saját véleményem is hasonló lett) és lennék sereghajtó avval a simmel amire Ők azt mondják, hogy ez közelebb van a valósághoz? Nagyon úgy tünik, hogy a számomra meghatározó húzó emberkék, (köztük a két Norbi is) a másik simmel tolja, néha megkérdezik van-e változás, próbálom győzködni Őket, hogy mostmár az ntm6-al sokat javult, eddig sikertelenül.
    Twinr-t is az elejébe sorolom és adok a szavára, de ha a saját vélemenyemet nem venném figyelembe akkor is 20:1-hez az arány a másik sim javára, és itt nem a program ára a visszatartó erő, mert szinte mindegyiküknek fullos előfizetése van, volt, és abba se hagyták a simezést, mert ott továbbra is tolják.
    Szóval szerintem attól függetlenül, hogy szerintetek nem kell változtatni semmin, valami mégis csak jobb a másikban, még a rengeteg hiányossága ellenére is.
    Én örülnék a legjobban ha olyan irányba változna, javulna az iR, hogy vissza csábítsa ezeket az emberkéket ide, és nem kéne a fájlokba turkálva naphosszat az állítgatással bajlódnom.