• mumus70
    Tegnap történt. National series, sima rajt 8.ról, szépen megyek fölfelé, ötödiken utolérem emberemet, készülök a támadásra, mellé érek az egyenesben, készíteném elő az előzést féktávon, erre elkezdi rám húzni a kocsit, fékezek, kanyarban besorolok mögé, jobb a kigyorsításom, mellé érek, csak gyömöszöl kifelé, már füvön vagyok, megint besorolok mögé inkább, kanyar megvan, elkezd előttem cikázni mint állat, kanyarba bebújok mellé belül, erre rám húz, repülök, kőfal, box javítás. -4 x. Boxból ki, pont elé jövök vissza 2 kör hátrányban, első féktávon 20 méterrel később fékez az ívemen, repülök fal, box javítás, -4x..... és lement a redőny! (aki ismer, az tudja rólam, hogy a legtávolabb áll ez tőlem, a végletekig a fair versenyzést preferálom!) Boxból ki, ezúttal pont mögé, és ez adta az ihletet, kanyar kijáraton egy jól irányzott halfarok csapást hajtottam végre rajta, beküldtem a falba, igaz nekem is jött a szokásos 4x...... Nézem hol van javítása után, mögém jött ki 5 mp hátránnyal hát elvettem kicsit, és tükörben látva hogy becéloz, ívemről gyorsan le, fék, és elsuhan mellettem árnyékra vetődve.... 3 kör múlva beérem, és mivel kiszámoltam hogy még mindig marad 1 x-em DQ előtt, hát 210-el fékezés nélkül likvidáltam a versenyből végleg, mert ki is lépett..... megnéztem az adatlapját, 2 hónapja reggelt 14 éves kis köcsög, 1.12-es D-vel....... Mondom, nem szoktam ilyet, de ez kurvára jól esett! :D :D Vélemény?