iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Force feedback-re gondolsz szerintem azt a beállításoknál lehet beállítani.
Automatikusan akkor kapsz licenszet, ha megvan az MPR és az SR 4,0 felett van. Ha csak 3,0 felett van akkor a Promotions Day-en kapod meg (pont holnap lesz).
lol. a mechanika😊 ami rángatja jobbra balra, pl rázókõnél..😊 de mindegy...
másik kérdés, a promóció mibõl áll? Ha megvan a MPR. és az SR 3 felett van automatikusan megkapom a D-s jogsit?

iracing the 'real' race.

Alexease
Mi fogja a kormanyt? A pilota? Az egyelore disznek van, fix ideig tekeri, aztan annyi. A valod kormanyelfordulast es linearitas baloldalt aul (P menu) lehet latni.

Barmennyi sorozatban resztvehet parhuzamosan.
és még egy, egyszerre csak egy sorozatban lehet részt venni?

iracing the 'real' race.

hát, nagyjából, bár várjunk még azzal mi sül ki belõle.
Azon lehet állítani hogy mennyire fogja a kormányt? Néha túlzásba viszi szerintem, és rendesen bikából kéne ellenkormányozni, pedig a szituáció nem is indokolja.

iracing the 'real' race.

kigyi
Hmm odaírták, hogy másra át nem ruházható, lehet hozzárendelték az acc-hoz? Érdekes, mail címhez végül is rendelhetõ simán, de ez eddig nem volt szokás.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zzeN
"*Offer expires 8/31/2013. Not transferrable. Offer must be used on existing accounts and cannot be combined with any other offers. Unique promo code can only be used once." Ezek szerint csak a régi accomon tudnám aktiválni. Vagy valami hiba van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Mivel nekem minden megvan, igy nem akarom oszeszamolni, mert agyverzest kapok😄 Igaz en 5 eve tag vagyok, igy arra oszlik el a tartalom is, de meg ugyis sok. Mivel nincs olyan gyakran megjelenes, talan az is 1–1,5 jatek ara evente.
thedriver
Az rendben van, de mennyit költöttél tartalmakra? 😊
Én össze sem merem számolni, pedig csak road vonalon mozgok. 😊

Alexease
Ja es a lenyeg😊 Igy ~37$-bol jott ki egy ev, ami mar nem olyan veszes.
Egy darab olcsobb dobozos jatek ara, amit az utobbi idoben ugy sem veszek, mert nincs semmi.
Alexease
Igen, osszeadodik.
En elofizettem most a ket evesre, es meg tavaly is. Raadasul tavaly kaptam ezert-azert bonuszt, es 50$ volt a ket ev.
Igy most, 2016. december vegeig jo vagyok😄DDD
Az akciók hogy mûködnek? Ha nekem van mondjuk egy egy éves elõfizetésem, és még 6 hónap van hátra, akkor ha egy akció keretében elõfizetek egy két évesre, akkor két év 6 hónap lesz hátra (összeadódik), vagy két év (újraindul)?

kigyi
Az alján csillaggal és apróbetûsen oda szokták írni, hogy csak új elõfizetõk részére, nem olyat kaptál? Vagy csak inaktív elõfizetések megújításához ilyen opció is szokott lenni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Azert kuldtek a regire, hogy visszacsalogassanak😉 Az aktiv elofizeteshez nem adnak ilyet😉
Amugy semmivel sem akciosabb mint maskor, most volt 1 honapja az 1 eves ~48$-ert, a 2 eves 99$-ert😉

Novemberben is szokott ilyen lenne, erdemes figyelni.
zzeN
Kérdés: Kaptam régi accountomra egy 3 hónap 12$-os promó kódot. Próbáltam a jelenlegi accommal aktiválni, de nem fogadja el. Hiba vagy csak a régin tudom felhasználni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lényeg a lényeg: érted már, hogy mirõl beszéltünk a Raceroom topicban? 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

jól mondod, próbál. Volt olyan futam hogy ketten hárman voltunk rookiek, többieknek mind volt valamilyen jogsijuk már. Amúgy inkább megyek velük, nem öklelnek fel az elsõ kanyarban talán...

iracing the 'real' race.

thedriver
Csak ha több futamra elegendõ létszám van. Nem mindegyik sorozatban van ilyen, gyakran csak egy futam indul, és olyankor nincs szelektálás az irating alapján.

lac coo
Õõõõ..azt ugye tudod, hogy mindenkit próbál azonos képességûekkel egy futamra rakni ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alakul, a dobogóra már felférek lagunán, de az elsõ hely még hiányzik. Lassan tolhatunk egy versenyt😊

iracing the 'real' race.

Én pont a belsõ ívet preferálom. Lehet kicsit rizikósabb, viszont aki kívül marad, az kiteszi magát annak a veszélynek, hogy 1. vki a hideg gumikkal neki sodródik és kilöki vagy 2. egyszerûen belül jobban el lehet fordulni, így ha nincs gond, tuti hogy megelõznek. Ellenben 3. a 3-mas, 4-es kanyarra belül leszel, ami kb el is döntötte a helyezésed az elsõ körre 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

bardocz
LAgunán a mazdéban én mindig próbáltam külsõ íven menni elsõ kanyraban. mindenki megy belülre, akár elõzni is lehetett.
szomorú. Most is Lagunán harmadik helyrõl indultam, elsõ kanyarban hátulról belém szerintem nem is fékezett nagyon, és jött a pont. Így aztán küzdhetek a 3MPR-ért.😊

iracing the 'real' race.

twinr: Minden héten kedden, minden versenysorozatban pálya váltás van. Ja, mazda cupban most lett Laguna. És ja, ha beléd mennek, te is kapod a büntit. Sajna ez van. A gép nem tudja eldönteni kinek a hibája volt az ütközés.

hungary27
Jövõhéten tesztelhettek együtt Michelisz és Kiss Norbival.
http://iracers.hu/frm/index.php?topic=246.30
Hát, Lagunától a frász jön rám. A 6-os és 9-es kanyartól rendesen parázok. Fõleg a 9-es nagyon lutri. Ha érdemi tempóval akarok átmenni rajta, akkor vagy eldobom vagy nem, 50-50%. Mától Silverstone van, tehát vásárolnom kéne. Viszont sztem jóval egyszerûbb pálya, lehet ott érdemben tudnék körözni. Még C-ben vagyok, 2.27-el, nem nagy a para, ha mégis, megyek pár biztonságos kört Mazda Cup-on. Skip viszont tényleg hangulatos kis verda és kíváncsi vagyok az új gumira, lehet ránézek, csakhát oda is vásárolni kell Suzukát 😊 Próbálom összeszedni az olyan pályákat, ahol sûrûbben van verseny, mert ugye minden a buxa vastagságától függ 😊

Az tény hogy nem egyszerû de a régebbi verziókkal még nehezebb volt most azért jobban irányítható ,nem olyan ideges a kormány mozdulatokra.
Persze a jó setup azért sokat segít.
Ha ajánlhatom a skip barbit most ezzel az új gumival nagyon jól kezelhetõ fogható a régiekhez képest,ha már úgy is csak a "D"-ben tudsz menni.
Lagunán meg amúgy sem egyszerû menni ,legalább is én utálok rajta menni,mind 1 melyik kocsit vezetem.
Alexease
Szezon kozben 1.0 SR alatt azonnal, a szezon vegen 2.0 SR alatt esik vissza a licensz.
Ha C-bõl vissza esek D-be, akkor már nem is mehetek Star Mazdázni? Mikor esik vissza az ember, milyen ponthatár alá kell menni? Rohadt nehéz vezetni ezt a Start, fõleg Lagunán <#lama>

Nincs vkinek egy jo setupja F1 williamshez okoyamara? Most szereztem be ezt a gépet, aztán egyelõre okoyamán probálgatom. Így alapból elég ideges a kicsike alig lehet kigyorsítani vele. Videókon teligázzal megy a kigyorsítás én meg alig érek hozzá aztán pörgés van😄😄 Nincs kedvem szutykolni a beállításokkal vki nyomjon már vmi jo configot😊

hungary27
Akkor ezt láttam én is bocsi.
Norbi1990
Igen.
Ezt hol látod? Mert én csak ezt látom.

Értem. És ezek szerint a Prototype & GT ugyan így mûködik.

Norbi1990
Grand-Am soroztba a Riley gyorsabb mint a McLaren tehát két különbözõ kategória. Pontok tekintetében tök mindegy melyikbe indulsz mert olyan mintha két külön bajnokság lenne.

Lényegébe olyan mint az igazi Endurance bajnokságok.
hungary27
Ha jól látom most 10% kedvezmény van minden autóra, pályára.
Ezeknél a multiclassos sorozatoknál (mint pl amivel szemezek, a Grand Am) az autók ugyan olyan esélyekkel indulnak? Tehát azt válasszam amelyik tetszik, vagy van vmi menettulajdonságbeli különbség?

Köszi, de inkább nem vacakolok a videózással 😊 Jóvanez 😊 driver ajánlatára letöltöttem egy setupot, azzal próbálkozok most.

thedriver
Ha bemész a Star Mazda-hoz tartozó fórumba (kocsi képe alatt megtalálod), akkor ott mindig van minden pályához több setup is, valamelyik biztos fekszik neked. Mivel setup-oláshoz kevés vagyok, én mindig így szerzem be a setup-jaim.

Alexease
Szivesen ranez(n)ek, szeretek piszkalni, linkelj egy beallitast, onboard videot, palyat, de mivel nem vagyok hotlap pilota, igy hulyen nez ki hogy en adjak setup es egyeb tanacsokat😄
Alexease
Az alap iR beallitasok elvileg jok, legalabbis az autohoz merten, default-nak.

De a sajat vezetesi stilushoz, kulonfele palyakhoz, es foleg a szervereken szukseges korido limitekhez mar nagyon valoszinu hogy nem jok;D
Biztos allitani kell rajtuk.

Aero-s auto, azt mindig maceras beloni, mivel a leszorito erok bekavarnak a buliba. Mashogy melegszik, tart es fogy el a gumi ha van leszorito ero. A setup-nal bele kell szamolni (tobb setup kor), es ha lehet, onboard verseny kozben utana allitani (autotol fuggoen: fekero elosztas, szarny, merevites diffi – most nem tudom a Mazdanal mit lehet allitani😛).

De a vezetes technika is sokat szamit. A korabbi iR verziokban jobban lehetett gyilkolni a gumit, a toppos emberek nagy elso leszorito erovel mentek, durvan tulkormanyozva, kockasan. Mosr mar nem biztos hogy mukodik.
Alexease
Szerintem minimal a kulonbseg kinezetre, tunningra meg ugy sem tudod meg milyen igazabol a kulonbseg, vagyis boven jo ez a RUF, ezt is Porsche-nak hivjuk😄DD
Hát, nem értem én ezt a Star Mazdát egyelõre. Nagy gondban vagyok vele. Kb elsõ 3-4 körig jó vagyok, utána nem értem hogy, de képtelen vagyok normálisan fékezni, állandóan blokkol a kerék. Ha nem blokkol, akkor pedig lemegyek az ívrõl a túl kicsit fékerõ miatt. Ráadásul a gumik is irreálisan gyorsan fogynak alattam. Bár lehet másnál is, nem tudom. Ötödik kör után úgy néz ki a versenyem, hogy csúszkálok és blokkolok minden kanyarban és fékezésnél. Lehet rossz a beállításom (alap iR-es), vagy a technikám...

Totti5
Ez nem csak az EA hibája... A Porsche írta alá a szerzõdést és tette zsebre a kamion pénzt.

Sem ebbe sem másba nincs Porsche.

RUF-okat nem kedvelem. Nekem sima gyári Porsche kell, az a legjobb nem pedig agyon tunningolt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
<#eljen><#worship>
Talan ev vegere (melyik?😊) megjelenhet Bathurst-tel egytemben😄
Ha mar igy online (vagy AI?!😛) tesztelik, akkoro 3 honap mulva megoldhato lenne.
zzeN
Kész lesz a 3 autó jövõre talán😄

hungary27
Az szép. Gondolom sokan meg is fogják venni.
zzeN
"Plan is to release 3 versions of the car all for the normal price. (3 cars for one price of $11.95) AWD, RWD and a cup/racing version. Pictures are of the "cup" version." <#guluszem1>

Azért érdekes, hogy az EA miatt itt is csak RUF lehet Porsche helyett. Pedig biztos iszonyat sok vevõt vesztene az NFS, ha megengednék.

zzeN
Végre pár kép a RUF-ról: