• unrealnoise
    köszi, ránézek, vissza kell szokni.
    rF2 jó, de elavult, azt sem értem miért nem rakják fel steamre, vagy valami, a pályakínálata is elég jó már, de amikor megjelent, anno azt mondtam jól néz ki, ma már nagyon gyér grafikailag, lemaradtak nagyon, egy két pálya promovideója is max viccnek jó.

AC tuti jó, de buta az AI, ahogy hallom, kevés a pálya, az Raceroom meg iRacing jobb szerintem, még ha előbbi tényleg fapados érzésre még. iR-ben simán lehet olnline tolni, a fixed setup dolog baromi jó dolog, amiben meg nagyon állat és király az iRacing, az a gépigény :D

GTX960-al i3 4330-al minden maxon megy mint az állat, nem néz ki olyan jól, de azért nem is olyan szar, ha meg az esőt is beleteszik, nagyon fun lehet. :)

Ami nagy előnye lehet az iRacingnek, hogy ilyen gyér gépigény mellett talán VR heeadsettel is el lehet majd vele szórakozni, nem kell majd hozzá atomerőmű. :)

nah én most elleszek, de szerintem nem zombulok rá úgy mint régen, így sincs életem, maradok alsóbb kategóriákban főleg, de öröm látni, hogy felfele is vannak FIXED dolgok. Utáltam setuokat keresgélni, ha meg nem találtál jót, rengeteg hátrányod volt alapból az olyanokhoz képest, akik összeszedtek valamit, vagy alapból értenek hozzá. :)

nah köszi még egyszer :)