25347
-
Cowek24 #16442 Hé srácok :-D
Én csak viccből írtam a nickeket, mert a múlt században még azzal toltuk :-D
Ozoli78: Petre Gábor vagyok :-)
Ezzel minden probléma megoldódott remélem :-D
Összességében pár próbálkozást leszámítva 6 évet kihagytam mivel annó Kis Norbi lenyúlta a G27-em... és lám mire vitte... :-D
Szóval a jelenlegi SR nem fedezi a valóságot... remélem jobb vagyok :-D
-
#16441 Akkor Neked az anyakönyvezett neve ozoli78? -
twinr #16440 Petinek megártott az oculus.. :D -
ozoli78 #16439 -
ozoli78 #16438 nehari hogy én nem vágom ki ő:)
de most tényleg ha én föleg iR ben csapat tagot keresek ,akkor be irom ide a nevem irating jogsi autó stb
én elhiszem hogy őstag meg mittom én
kurva allergiás vagyok a nikkk nevekre nem tehetek róla
na mondjuk a durvább az hogyha valaki hetente cserélgeti a nikkjét, haláál:D
-
#16437 Most nekem nem jön be az oldaluk, de akkor viszont egyáltalán nem számolja, mert sehol se láttam változást. -
zimapeti #16436 Zóóólííííí, ne szóóójááá beee, vedd már észre, hogy csak Te lógsz ki a sorból, különc vén p.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.07.02. 12:29:02 -
#16435 O tizen evvel ezelott is itt volt, forumozott es evekig online ligaban tolta (Papy, NR2003, az iRacing elod). Vagyis abszolut klasszik ember! :) -
ozoli78 #16434 Ímáááddddooooom a nikkkkneeevvveeekkkeeet
-
Cowek24 #16433 Köszi! :-) -
#16432 Szerintem az iRacers.hu-ra gondolt, az magyar liga, rendeznek futamkat, vannak jonehanyan. -
#16431 -
Cowek24 #16430 Igen láttam az opciót hogy csapódhat bárki bárkihez, de azért nem lenne baj kommunikálni hasonló nyelvűekkel :-) -
#16429 "Érdekes, mert másfél órája már biztosan vége, de sehol sem látom az eredményeket." ...........
most több idő kell, hiába van vége a futamnak nem adja fel kapásból az eredményt helyezés IR SR. Azt honlapon látod a "kis bukósisakod " mellett az frissül azonnal -
#16428 Amikor rajtatartod valamelyik beállítási opción az egeret, kiír alul valami infot róla, arra gondolok. A lengéscsillapítónál nem ír semmi hasznosat. -
twinr #16427 felugró tippek a boxban??? -
#16426 Érdekes, mert másfél órája már biztosan vége, de sehol sem látom az eredményeket. Fele sr se lenne rossz. -
#16425 unofficial futamon fele SR t kapsz/veszítesz -
#16424 Ha egy verseny nem official, akkor már nem is számít bele az sr-be? Úgy emlékszek, hogy régen azt attól még számolta, de az ir-t nem
Tényleg, a boxban a felugró tippek szövegét ki lehet cserélni? Mert az AC tippjeit raknám bele inkább a lengéscsillapítóhoz, hazsnálhatóbb. -
twinr #16423 iracers-en lehet hogy gyorsabban sikerül. -
Cowek24 #16422 Sziasztok!
Cowek vagyok a múltból... Mostanság inkább már PG... :-)
Csapattársat keresek Endurance league-ba... 3 órás official futamok... Ruf RT R12 Track-al tervezve...
Várom az érdeklődőket :-)
-
#16421 -
Timbu #16420 Azért remélem ha valaki vizes pályán csúszik ki, akkor kevesebb SR-t fog levonni -
#16419 Zsivány ! -
#16418 Szokásos iR minőség az biztos, mondja is a videóban, csak úgy adják ki, ha szerintük is faszán működik:) Na majd 2 év múlva:D -
#16417 Eleg utosre sikerult;)
2:50-tol, amikor elkezdi betolni a dinamikus hoterkepeket es szinterkepeket (sarga-zold-piros), a verseny alatt hogyan valtozik a palya homerseklet (az autoktol, a himerseklettol es a nap beesesi szogetolol fuggoen dontott palyan! :o), a gumizodas es a gumi koszolodas (marbles, gumi darabkak), az eleg kellemes.
Tipikus iRacing technika: lassan de tutin kell megcsinalni valamit;) -
#16416 ohh hellohello
-
#16415 Meghosszabbitottak az 50%-os hosszabbitast, ha valaki esetleg lemaradt volna:)
-
zimapeti #16414 IMSA; HPD - Ruf - Riley - Ford gt, Grand touring; Mustang - VW - Soltice, Peak Global; Caddy vs Kia, szerintem elég vegyes, a többi tényleg elég kiegyenlített.
Mindig a class elsőtől függ mennyire marad le, Ő dönti el, hogy kimarad-e az első kanyaros darálóból.
Indultam Kiaval a Peak globálon, csodát tudnak tenni a Caddysek, akinek esze van lemarad 10-15sec-el. -
#16413 A multiclass-os bajnokságokat megvariálták?
Úgy rémlik régen vegyesen voltak az autók, most fajtánként vannak.
Meg mintha a felvezető körben a különböző fajta autók között kellene távolságot tartani. -
#16412 Alapból a hátsó stab nagyon puhára van állítva, de nem csak ebben. De mindegy is, ezt inkább kihagyom, mert nem élvezem. LMP2 watkins glen booton nagyon jó viszont. -
#16411 Mindig valtozik valami. A gumit is piszklatak ebben a build-ben, plusz hozzaigazitottak ezt-azt az Aston-hoz. Egy-ket build-del ezelott a diffit is modositottak, kesz lettek nehany tipus es modell "programozasaval", beepitesevel, lehet ez is kapott valami "igazi gyarit"(?!).
Probald az elofeszitest allitani vagy a plate-eket (ha valoban diffi gaz van). Vagy a merevitest (elso hatso swat/track bar arany) vagy az elso-hatso guminyomas aranyat. -
#16410 Érdekes szél az, ami minden kanyarban ugyan úgy cseszi el az autót :) Gázpedálban a poti nekem rossz, eléggé ugrál, de különösebb gondom nincsen vele, persze ki lesz tisztítva. -
#16409 Dinamikus időjárás van .
Hőmérséklet, szél, páratartalom és minden miatt simán lehet jobb és rosszabb az időd 1-2 mpvel.
Két esetben volt ilyen nálam az egyik Mount Panorámán egy 35 kmh -s szembe szél miatt és egyszer borzalmasan spikeolt a gázpedálban a poti.
A difit nem tudom...Én nem tudok setupolni én csak letöltöm és megyek vele
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.06.28. 20:03:11 -
#16408 A corvette az nagyon furcsa lett. Időközben teljesen átalakították más szabályrendszerre? A difit régen sokkal tágabban lehetett állítani, valami 20-90fok-ig, de 45 az biztosan. Most alig tudok vele mit kezdeni. Hiába imádom spa-t, de ezzel egy értelmes kört nem tudok összerakni, lecsúszok az ívekről, szélesítek, és még így is nagyon nagyon messze vagyok még az ezen a héten futott időktől is. -
#16407 Viszonylag kevés állítgatással a wr időket azért olyan 2sec-re meg lehet közelíteni, az meg elég lehet versenyre. Mondjuk nekem pont majdnem 2000 az ir, ami talán a legrosszabb lehet, nem vagyok elég jó ahhoz, hogy ha a gyorsabbak közé rak legyen esélyem, a gyengébbek között meg nagyon sok a sokkal lassabb. -
unrealnoise #16406 köszi, ránézek, vissza kell szokni.
rF2 jó, de elavult, azt sem értem miért nem rakják fel steamre, vagy valami, a pályakínálata is elég jó már, de amikor megjelent, anno azt mondtam jól néz ki, ma már nagyon gyér grafikailag, lemaradtak nagyon, egy két pálya promovideója is max viccnek jó.
AC tuti jó, de buta az AI, ahogy hallom, kevés a pálya, az Raceroom meg iRacing jobb szerintem, még ha előbbi tényleg fapados érzésre még. iR-ben simán lehet olnline tolni, a fixed setup dolog baromi jó dolog, amiben meg nagyon állat és király az iRacing, az a gépigény :D
GTX960-al i3 4330-al minden maxon megy mint az állat, nem néz ki olyan jól, de azért nem is olyan szar, ha meg az esőt is beleteszik, nagyon fun lehet. :)
Ami nagy előnye lehet az iRacingnek, hogy ilyen gyér gépigény mellett talán VR heeadsettel is el lehet majd vele szórakozni, nem kell majd hozzá atomerőmű. :)
nah én most elleszek, de szerintem nem zombulok rá úgy mint régen, így sincs életem, maradok alsóbb kategóriákban főleg, de öröm látni, hogy felfele is vannak FIXED dolgok. Utáltam setuokat keresgélni, ha meg nem találtál jót, rengeteg hátrányod volt alapból az olyanokhoz képest, akik összeszedtek valamit, vagy alapból értenek hozzá. :)
nah köszi még egyszer :) -
#16405 Az iR fizika es FFB mar nem akkora extrasag mint 5-6 eve, a mai "versenyzok" (AC,rF2) is sokat fejlodtek az utobbi evekben. Inkabb "csak" korrekt, autos, real, mindenfele effektezes es hangulatkeltes nelkul.
Keszulget a DX11, teljesen uj utkozes es tores, dinamikus napszak es "idojaras", uj surfacemodell a realroad-dal es hasonlok. Csak sajnos ezekmeg honapok (vagy evek:D).
Ha valamibe bele kell kotnom, az egyedul a gumi lenne, es az is inkabb csak a lassu tempos megcsuszas es foleg a tapadas visszanyerese (autofuggo!). Valszeg annyira hightech, es olyan szinten belebonyolodtak, hogy ez a resze meg anomalias;)
Persze, relativ a dolog, aki nem tolta igazabol hasonlo autokkal es korulmenyek kozott, az max masik szimhez tud hasonlitani, ami persze erosen kerdeses:DDD Ez alapjan talan az rF2 "szamolgatos" fizikajahoz all kozelebb (a gumifizika es szamolgatos resze!). A CARS olyan amilyen, az AC meg kicsit fun (megbocsato, hangulatos). -
#16404 Tobb lehetoseg van. (Bar egyertelmu, lehet valami bugos?!)
Ha kivalasztottad a sorozatot, akkor felul RACE NOW, felett emegjelenik a SELECT A SESION, alatt a alista: race, qual, TT, prac. Ott PRAC kivalaszt; alatt amegjelenik a lista (szerver, ping, jatekosok/max katekosok, kezdes idopontja), a piros reszre klikk; ujratolt, ugyanott (szamolgatas utan) Join Session.
A "RACE NOW" bannerben, baloldalt, a sorozat logoja alatt SESSIONS. Ujratolt, lejebb az oldalon vannak a litsak: Prac, Qual, TT, Race. Ugyanugy a piros reszre klikk. -
unrealnoise #16403 sziasztok! :) 2-3 év kihagyás után visszajöttem szimezni, sokat várok a jövőben a raceroomtól, de az FFB elég gáz alapból, tegnap feltettem az iRacinget és remek, nagyon komoly a cucc még mindig, a Fixed setupos dolognak pláne örülök. meg annak, hogy a gépigénye sem olyan nagy. :D
kérdés: vannak szabadedzések, és ott a zöld gomb, amivel regelni kell rá, de ekkor nem történik semmi. Teljesen új accal tolom, a korábbit eladtam. Versnyre nem nevezek poénból, szeretnék másokkal gyakorolni, de valamiért nem működik a regisztráció a szabadedzésekre. (Vagy csak én vagyok totál hülye :D)
Előre is köszi mindenkinek :)