Timbu#15959
Ha jól értem, akkor a régi tagonak csak lehetőséget adnak a Steam használatára, de nem teszik kötelezővé. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lényegi változások lesznek. Kedvelem a Steamet, de számomra nagyon nem illik hozzá.
- Mostanában a Stemen pont a Greenlight miatt csak úgy árad a szemét. Ez a minőségi indie fejlesztőknek sem jó, mert a hulladékhegyek között egyre nehezebb rábukkanni az igényes dolgokra. Így nem tudom, hogy az iRacing ki fog-e tudni tűnni. Aki szimulátorozik, az már úgyis hallott róla.
- Az átlag steam felhasználó folyamatosan azon háborog, hogy miért nem ingyenes ez meg az a DLC. Kedvenc példám az Euro Truck Simulator, ahol a megjelenés után egy évvel is került bele új kamion, teljesen ingyen, de az egységnyi felhasználó háborog, hogy a festés dlc-k miért fizetősek. Akkor hogy fognak viszonyulni ahhoz, hogy előfizetés nélkül még offline sem használhatják a "megvett" autókat?
- Már most is sok az idióta a pályán. Múltkor valaki külső ívról, 3/4 autónyival hátrébbról nekem kanyarodott és utána még elkezdett anyázni. Ha jön a sok rookie, akkor mostantól lehetetlen lesz alsóbb osztányú versenyeken indulni.
Szóval nagyon remélem, hogy nem lesz soha kötelező a Steam használata. Utoljára szerkesztette: Timbu, 2014.12.17. 11:47:57