Nem használok, mert nem látom értelmét. Felkeményíti azt ennyi. Így nélküle meg csak lájtosabban kell nyomnom a pedált és kész. Ugyan ott vagyok. Olyan idegesítő, hogy próbálnék jobb lenni GT3-ban, de egyszerűen nem tudom, hogyan. Mit kéne máshogy csinálnom... Persze setupoláson kívül. FPS nekem egyébként stabil 60. Egyedül asszem Sebringen volt olyan, hogy lesett 45-re is néha.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mi az ajánlott FFB min. forcera, mert én csak behúztam az alap erősség 33%-ára azt annyi.
Mik#15791: Jól kell beállítani a fékerőt. Versenyen nem árt menet közben is állítani. Meg én a gumik "hangerejét" is feljebb állítom, hogy jobban halljam mikor kezd el visítani. Amúgy meg csak gyakorlás kérdése, meg azé, hogy ne akarj minden áron minél később fékezni. Pár féktávon az is kifizetődő, ha fékezés előtt elveszed a gázt és csak gurulsz és utána fékezel(Persze ez beállítástól is függ, hogy milyen hatékony).
(Aztán, ha hülyeséget mondok keményen javítsatok ám ki! Nehogy rossz irányba vigyek el valakit.) Utoljára szerkesztette: frango, 2014.09.16. 19:22:42