• frango
    DFGT.
    Jó nem akarok én ilyen Iivonen-féle időket menni(Bár jó lenne.), mert telemetriát nem nézek, se setupolni nem tudok, meg finn se vagyok, de azért 1mp belül már simán kéne menni. A nem prok közül a jobbak olyan 21 elejét/közepét mentek legjobb időnek versenyen. Időmérőn meg ~1mp-el jobbat. Ezekhez megint 1mp lemaradásom van. Átlagban kerek 23.0-át mentem. Ja és ezt úgy, hogy előttem senki nem volt csak, amikor lekörözgettem...
    Nem tudom... Ha nem eröltetném ezt a GT3-mat már szerintem(még ilyen kevés futammal is, amit megyek) 3000 irating körül járnék és nem kellene roncsderbiznem állandóan.
    Iivonent pl. néztem, hogy megy a mekivel. T1-ben vagy 2-3 tizeddel gyorsabb lehet. Azt se értem, hogy hogyan veszi be úgy. Kb. nem is fékez semmit, mégis simán elfordul. T2-ben driftel. T3-ban megint olyan rövid féktávot vesz, hogy csak néztem és mégis simán elfordul és a gumikat se melegíti el. Ezután már totál átlagosan megy. Szerintem a pálya többi szakaszán kb. tudok én is olyan tempót.