• nadatomi
    Tegnap sikerült elindulnom 2 futamon is a GT3 sorozatban RUF-fal. Szerintem nincs semmi gond ezzel az autóval. A baseline beállításokkal kb. 20 kör után 1:24-es időket tudtam futni. A top versenyzőktől ez csak 2-3 mp-vel marad el, ami nekem bőven elegendő. Egy ilyen nagy létszámú bajnokság esetén az én csoportomban sem tudnak sokkal jobbat.
    Az első versenyen egy roncs autót akartam lekörözni a dugóhúzóban. Direkt nagyon lassan mentem, nagy ívben kerültem, de mégis nekem jött. Én a levegőbe emelkedtem boxutcáztam aztán 2-3 kör hátrányban a 15. helyen fejeztem be a versenyt. Az orosz srác a végén elnézést kért.
    A 2. futam már az elején el lett cseszve. A felvezető körben 6-7 autóval előttem megpördült egy srác a dugóhúzóban. Az előttem lévő megállt, én is megálltam, de a mögöttem lévő már belém jött, neki is nekimentek és még annak is. Tehát kb hárman nyomtak meg, még a felvezető körben. Nem hibáztatok senkit. Az autóm elvesztette az erejét kb 2 mp-vel lassabb volt mint amit tudtam volna egy ép autóval. Az irányítást nem befolyásolta a baleset, csak a sebességet. 13. lettem.

B-s jogsim van, az 1. futamon 8 incidenssel +0.04 a 2. futamon 11 incidenssel -0.03 SR-t szereztem/vesztettem. Most 2.29SR-m van.

Összességében élveztem mindkét futamot, remélem ma is el tudok indulni.