MooneyR#15648
Hétköznap esténként egész jól ment eddig nekem a kis mazdával, még 3. is voltam egyszer, pedig sokszor valamiért lassabb vagyok a többieknél.. lehet setuppolni kéne. Egész szépeket mentem és szerencsém is volt, többször is előttem történt karambol, de engem elkerültek. Szombaton viszont egymás után két futamon is a úgy jöttek nekem vagy pördültek elém, hogy a pittbe kellett gurulnom.. persze, ott vagy 2percig szarakodik a program..(nem tudom hol kell beállítani, hogy gumit meg ilyeneket ne cseréljen). Aztán mindig becsületesen befejezem a versenyt, elengedem ha köröznek (ez visszafelé nem működik mindig ahogy észrevettem)
Eddig mazdáztam, eléggé nekem való, mondjuk elég pályafüggő a sikerélmény, mert a mostani az szörnyű ami van (Summit Point Raceway). Bepróbáltam a Cadillac-et ugyanitt, hogy na majd feljebb lépek D-ből, nem is volt rossz, hárman indultunk, aztán csak én fejezetem be hiba nélkül.. 30kör.. aztán persze semmit nem is kaptam érte.
Egyébként tetszik még mindig, szívesen ülök le elé.. de inkább majd csak hétköznap este egy futamra :)