Én egyszer kiszámoltam neked, kb. akkor volt a balhé..vagy 1-2 hónappal korábban, mindegy, de pont leírtad itt hogy neked mennyibe van kb. eddig, és mindenfélét számításba véve, dollár-forint, meg kezdetetktől előfizető vagy, és megmittomén, neked olyan 110ezerre jött ki (ezelőtt fél- egy évvel), ennek azért örültem, mert én ledöbbentem hogy mennyit költött erre a játékra, szal ahogy íretad, és írtam is, lehet ezt okosan csinálni, és akkor talán nem egetrengető.
De az ismerősömnél sajnos nagyon sz@rul jött ki a lépés. :( ...és hogy a kormányhoz is szóljak, pont egy prémium kategóriás kormányról kérdezett meg mikor kiderült...addig nem került szóba, nem az én dolgom, és lebeszéltem róla, akkor még a kertben álló 205-s GTI-re hivatkozva hogy te hülye vagy, ha nem arra költöd :D
De aztán felrúgta az egészet, de valahogy nem sokra rá még is kiborult minden :(
Akinek van pénze az vegye, játszon, vegyen 3 monitort, meg prémium kormányt, mindenhez lehet ideológiát, vagy aktuál magyarázatot találni, de én pl. tegnap láttam egy Citroen kacsát 125ezerért(!), és ott ültem előtte fél óráig....baba, meg más kiadások..stb.
Estére meg már el is vitték, de szal hobby ez is meg az is...a sima videójátékozás is hobby, sőt haverom, régi szimes (SG-n is) Daffy, most amcsiban keményen nyomja a festékgolyós csatákat, beöltözve acélkemény felszerelésben, de valahol azért a szimezés csak a szobában izzadós sport. ..és milyen izzadós! :D