iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Felvettem egy körömet, tegnap áttörtem a 59es határt 😄
Remélem segít 😊
Az idõmérõvel kapcsolatban nem értek valamit. Azt tudom hogy nem vagyok nagy profi, de hogy hogyan futhatnak egyesek 1.5 mp-el gyorsabbat mint a többi, nem jövök rá. Pedig nézem hogy hogyan vezetnek milyen ívet használnak, de ez nekem értelmezhetetlen. Olyan mintha más beállítást használnának. Sokj helyen lassabbnak tûnnek mint én, mégis simán megaláznak.
Lime Rock aszfaltját már rég rongyosra teszteltem, de egyszerûen nem tudok annyit faragni. Szerintem a legkritikusabb a célegyenes vége. Az tuti. Ott max pár tizedet lehet még javitani. Esetleg. De a többi, kb 1mp-et honnan lehet elõszedni azt nem tudom.
Amúgy baromi jó pálya. Az MX-5 is nagyon tetszik. De kicsit kezd frusztráló lenni ez a folyamatos 4. 5. hely. :S
Bocs, csak ki kellett engednem a túlnoymást. 😊
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Jókat lehet vele menni és nem is vagyok lemaradva annyira az elsõktõl mint gondoltam, nem bántam meg hogy megvettem 😊
Kinyitod a Race fület és ott tudsz jelentkezni a versenyre ha piros lesz a felirat, illetve tudsz tesztelni egyedül a pályán.
Felette pedig tudsz váltogatni Qualy, Time Trial, vagy Practice között.
Az alap autókkal/pályákkal nagyon sokan mennek, úgyhogy biztos nem leszel egyedül.
Ha érdekel írj egy PÜ-t és elmagyarázom mit hogyan 😊
Érdemes?
Szóval elég bonyolult 😄
A játékban lévõ Daytona az a régi aszfaltozású, vagy már az új? Mert ha ez az újraaszfaltozott, akkor a munkásokat tutira innen vitték ki<#nevetes1>#nevetes1>
Pont ezzel tesztelik, hogy az indy 500-on hogyan halna le a szerver a mostani állapotokkal.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN