iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Nyomj pici gázt, akkor nem fogja tolni az elejét.
Hú ez nagyon fasza! 😄 Naggyon tetszik! 😄 A célegyenes végén mikor fékezek, és leszállok a fékrõl egyszerûen kitolja az elejét és kicsúszok vagy a hátulja kezd el sodródni, akkor ellenkormány és akkor megint az eleje csúszik. 😞 Szerintem azon a kanyaron múlik a legtöbb. Gondolom abban egyetértünk. 😊Egy párszor még végignézem a körödet.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

kérj másoktól kimentett telemetriát, szerintem odaadják. mások körét online visszanézni amõgy szar, nem real visszajátszás, csak akkor, ha elkéred a visszajátszás fájlokat a körükrõl.
Norbi1990
A Roadsterrel próbálkozz az jobb mint a Cup Mazda.
Felvettem egy körömet, tegnap áttörtem a 59es határt 😄
Remélem segít 😊
Norbi1990
Nálam is csinálta régebben hogy kettõt vált vissza, de mostanába nem szokott elõfordulni szerencsére.
Hát ekkora szerencsétlen hülyét mint én... :| Nem elég hogy idõmérõn állandóan 1-1.5 mp-et vernek rám és 4-ik 5-ik helyrõl indulok, most még ez is. Valamilyen oknál fogva nem indult az elsõ 3 helyezett. Na mondom, elsõ rajtkocka! 😊 Aztán egyik kanyarnál kettõt vált vissza ez a buzi kormány és kipördülök... Simán meglehetett volna az elsõ gyõzelmem, még ha kis csoda árán is.

Az idõmérõvel kapcsolatban nem értek valamit. Azt tudom hogy nem vagyok nagy profi, de hogy hogyan futhatnak egyesek 1.5 mp-el gyorsabbat mint a többi, nem jövök rá. Pedig nézem hogy hogyan vezetnek milyen ívet használnak, de ez nekem értelmezhetetlen. Olyan mintha más beállítást használnának. Sokj helyen lassabbnak tûnnek mint én, mégis simán megaláznak.
Lime Rock aszfaltját már rég rongyosra teszteltem, de egyszerûen nem tudok annyit faragni. Szerintem a legkritikusabb a célegyenes vége. Az tuti. Ott max pár tizedet lehet még javitani. Esetleg. De a többi, kb 1mp-et honnan lehet elõszedni azt nem tudom.
Amúgy baromi jó pálya. Az MX-5 is nagyon tetszik. De kicsit kezd frusztráló lenni ez a folyamatos 4. 5. hely. :S
Bocs, csak ki kellett engednem a túlnoymást. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

pointer4
<#eljen>
Az elsõ dobogóm! Juhééé! 😄

Hol lehet megnézni egy adott pályához tartozó idõket?

gviski
na az akkor már királyság, nekem a SK jobban bejön mint a nagy tesója

Virtual SimRacing

Norbi1990
Tegnap 10kor 20an voltunk Shouth Bostonba. Elég tömeg volt az egész pályán 😄
gviski
Sk-t én is nagyon szeretem, de tényleg az a baj hogy kevesen vannak :-(

Virtual SimRacing

😄 Na most nem azt mondom hogy én olyan profi vagyok. De hogy egyszer leelõz aztán meg nem meri bevenni még az ovált se, az több mint érdekes. 😊

Norbi1990
Rookieba sajnos ilyenek vannak. Túlélésre kell játszani 😊
Ennyi parasztot aki itt közlekedik... Hát nem igaz hogy 50 méterrel elõbb kell fékeznie mint másnak! :S Már a 2. versenyemet cseszik el...

Norbi1990
Ez a SK nagyon brutál 😄
Jókat lehet vele menni és nem is vagyok lemaradva annyira az elsõktõl mint gondoltam, nem bántam meg hogy megvettem 😊
Ez a Ford 34 coupe nem rossz kis auto. De a rövid oválok sosem voltak a kedvenceim. 😊

Késõn szóltál. 😄 Mentem egyet egy kis practice után. 5helyrõl indultam. Voltam 3. is. Keresztbe álltak elõttem az oválon, neki mentem, aztán beleszálltam a falba. 1 perc javítás, ami 4 kör minuszt eredményezett a végén 8. hellyel. De legalább nem lettem utolsó. Az is valami. 😄

bardocz
Viszont kezdésnek semmiképp se menj versenyt, akármennyit is szimulátoroztál már, mindenképpen szánj egy kis idõt arra, hogy megismerd a játékot.
Norbi1990
<#eljen>
Kinyitod a Race fület és ott tudsz jelentkezni a versenyre ha piros lesz a felirat, illetve tudsz tesztelni egyedül a pályán.
Felette pedig tudsz váltogatni Qualy, Time Trial, vagy Practice között.
Na. 😊 Sikerült. Frissítés pár percen belül kész is. 😊 Alig várom már. 😄 Mondjuk még nem tiszta egészen az oldalon a versenyek kiírása. :S

Norbi1990
12$ért most van egy olyan lehetõség az új tagoknak hogy 3 hónapot tudsz menni. Kipróbálni érdemes ha szeretsz szimulátorozni, mert az egyik legjobb a piacon, sajnos ezt meg is kell fizetni, mert nem olcsó ha elkezdesz venni hozzá pályákat autókat plusz a elõfizetést.

Az alap autókkal/pályákkal nagyon sokan mennek, úgyhogy biztos nem leszel egyedül.

Ha érdekel írj egy PÜ-t és elmagyarázom mit hogyan 😊
Eszembe jutott még egy kérdés. Azt a pofás kis FW31-est használja valaki? Vagy olyan sokba kerül, hogy kevesen veszik meg?

Sziasztok! Erõsen gondolkozom, hogy kipróbáljam-e ezt a cuccot. Igazából az tart vissza, hogy nem tudom mit várjak tõle. Hogy van-e lehetõség a versenyekre olyan embernek, akinek nincs sok pénze. Mert nehogy aztán pont az alap pályákon, az alap autókkal ne menjen senki, én meg maradjak egyedül mint a kisujjam. Tudom nem sok pénz ez a 12 dodo, de azért mégis szeretnék valami jót kapni a pénzemért. Vagy ez is olyan mint a WOW,hogy megveszem az alapot, aztán tunkolhatok bele havonta több ezret?
Érdemes?

Norbi1990
Az a baj, hogy elcsesztem a egészet mert Short Oválokat vettem amikor kezdtem a játékot, és elfogyott a pénzem, viszont ezeken a short oválos dolgokon nem nagyon szoktak lenni SK, Sprint Carokon és max hétvégén lehet menni Official Race-t mert ezek amcsik szoktak menni, viszont a Sprint Carért kapok pár creditet is, abból meg néha néha tudok venni néhány Road pályát is.
Szóval elég bonyolult 😄
bardocz
Szerda-péntek-vasárnap-hétfõt ír a fórumban lévõ versenynaptár. Nem lehet túl népszerû sorozat:\ A C-s változatban meg mégkevesebb van, kedd-csütörtök meg szombat versenynap.

A játékban lévõ Daytona az a régi aszfaltozású, vagy már az új? Mert ha ez az újraaszfaltozott, akkor a munkásokat tutira innen vitték ki<#nevetes1>
Norbi1990
SK modified kocsival csak éjjel vannak versenyek?
bardocz
Úgy tudom a bankod középárfolyamán vannak az ilyen dolgok számolva.
És milyen árfolyamon számolja? Csak az érdekesség kedvéért.

gviski
nekem nem szokott rájönni semmi pluszt, 12 dolcsi levon és kész

Virtual SimRacing

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most akcióban 12$-ért 3 hónapot kapok elvileg. Mi jön még rá erre az összegre, ha kártyával fizetek?

Norbi1990
Mindenki megkapja a creditet aki regisztrált a versenyre 😄
Norbi1990
Most megint ez van 😄
Norbi1990
Elindult a oldal
bardocz
Mostmár 21-re tolódott el az idõpont.
Norbi1990
560 valamennyi volt nekem is. Érdekes lesz amikor újra belép EGYSZERRE a több ezer felhasználó 😄😄
bardocz
Amikor nálam lefagyott, akkor 500 valamennyit írt nekem.
Norbi1990
De így már lehet nem leszünk 1500an sem.
bardocz
Áhháá, nem tudtam, hogy mikor indult ottani idõ szerint hivatalosan.
Norbi1990
nem. 25 perc.
jaaah 😊 értem, nem semmi. 😊 köszi az infot. ez így logikus is. 😊
bardocz
Race will go off at 4:45pm ET.

Az jól sejtem, hogy sokára van?
na elvileg 22.45kor indul
bardocz
Nem volt nevezés, hanem a nevezõknek fizetnek érte, ha van elég ember.
Pont ezzel tesztelik, hogy az indy 500-on hogyan halna le a szerver a mostani állapotokkal.
5$-t akkor kaptunk ha 2000 nevezo felett vagyunk

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

nem nagyon tudom mirõl beszéltek, megnézni lusta vagyok, de nem ártott volna ezek szerint valami komoly terhelhetõségi teszt a szervezeknek. pláne, ha elsõre élesben, rögtön 5 dolcsi volt a nevezés. nem okoskodok, de hogyhogy nem számoltak ezzel? 😊
Norbi1990
Nem tudom. Ha elmaradna akkor remélem megkapja mindenki a 5$t 😄😄
elmarad a futam szerintetek?

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

most nekem sem. internal server error. eddig a pillanatig 605 emberke regisztralt a mazdasra
bardocz
Nálam még nem :o