• trialboj
    Nem tudom hogy velem van-e a baj, vagy a kormánnyal, de szerintem ez az eddigi leggegynébb szimuláció amit kipróbáltam. race 07 simán veri, az én szememben. Össze vissza csúszkál az autó még akkor is ha gázt sem adok rá, a legtöbb helyzetben ellenkormányozni sem lehet.

Az alap autók és pályák nevetségesek. 10 pálya amiből vagy 6 ovál :)))))) szánalmas szerintem, és az online versenyek is nevetségesen ritkák és egyhangúak. Semmi képp nem éri meg az alap csomagra előfizetni, az extra tartalmakat pedig irreálisan drágának találom.

Ez csak az én személyes véleményem, szeretem a kihívásokat, nem nfs szintű fizikára vágyom, de amit ettől a szoftvertől kapok az számomra cseppet sem kielégítő, megjegyzem, lehet hogy a kormányom (thrustmaster rgt pro cluth) hiányosságai, és a rendkívül limitált autókínálat miatt alakult ez így, de összességében, semmilyen pozitívum nem rajzolódott ki bennem.

u.i. továbbá nem igazán értem, hogy lehet hogy minden autóban csak 90 fokot fordul az a nyavalyás kormány, hát ennél még a forma egyben is nagyobb a kormányszög!