iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene irni egy proghramot, ami a 0-tol 100000-ig tarto USER-ID-k szerint, general 1-1 veletlenszeru festest, igy mindenkinek egyedi festese lenne😊 Bar nem az, amit a valosagban hasznal, de az mar kit erdekel😄DD
Nekem sem tetszik, ahogy irtam, ismerem az egyforma festesek problemait, hatranyat, de ha ez van, elfogadom, megertem, nem hinnem hogy az iRacing sajat magaval akart igy kibaltazni😉
Talan elobb-utobb sikerul megpuhitaniuk a Williams-t, vagy mittudomen😄
Talan elobb-utobb sikerul megpuhitaniuk a Williams-t, vagy mittudomen😄
valahogy hangot kell adnom csalódottságomnak 😄
amúgy vicc nélkül ez számtalan problémát is felvet...
pl van egy csomo ugyanolyan kocsi a futamon, van két három béna gyökér, akik a lekörözésnél szívatnak, és a kocsit sem nagyon tudják az úton tartani ahogy kéne. jobb esetleb ezt más bajnokságban ugye könnyebben korrigálhatod nagy figyelemmel (autófestés), de az hogy a futamon a 30 névbõl rögtön megjegyezd azt a 3 nevet és figyeld éppen hol vannak a pályán, szóval az vicc.
mert festés alapján valszeg most nem fogod tudni megkülönböztetni õket, nem tudod ki hibázott, mit várhatsz tõle az adott szituációban.
amúgy vicc nélkül ez számtalan problémát is felvet...
pl van egy csomo ugyanolyan kocsi a futamon, van két három béna gyökér, akik a lekörözésnél szívatnak, és a kocsit sem nagyon tudják az úton tartani ahogy kéne. jobb esetleb ezt más bajnokságban ugye könnyebben korrigálhatod nagy figyelemmel (autófestés), de az hogy a futamon a 30 névbõl rögtön megjegyezd azt a 3 nevet és figyeld éppen hol vannak a pályán, szóval az vicc.
mert festés alapján valszeg most nem fogod tudni megkülönböztetni õket, nem tudod ki hibázott, mit várhatsz tõle az adott szituációban.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
fasza.akkor elkezdhetek én is totál saját skint csinálni. 😄 már csak a fájlok kellenének hozzá, gyors szét is nézek.
Amúgy ez akkor kurvágázosan fog kinézni. milyen lesz a nyitott bajnokság? egyszínû autók fognak rohangálni, vagy mint a 2009-es festéssel? meg ugye ha nem töltjük le a másik autófestését akkor marad az alap. 😞
szarfos.
Amúgy ez akkor kurvágázosan fog kinézni. milyen lesz a nyitott bajnokság? egyszínû autók fognak rohangálni, vagy mint a 2009-es festéssel? meg ugye ha nem töltjük le a másik autófestését akkor marad az alap. 😞
szarfos.
Most van van annyi autonbeluli allitasi lehetoseg (foleg a komolyabb autoknal), hogy egy valodi F1-es kormany is elkellne😉
Hosted szervereken vicces lesz latni Ferrari, Redbull, renault stb. festesu Williams-eket😛
De azert nehany idiota skinalapot csinalhattak volna, olyanokat, amibol nem lehet osszerakni mas F1-es csapatokra hasonlito festeseket😉
De azert nehany idiota skinalapot csinalhattak volna, olyanokat, amibol nem lehet osszerakni mas F1-es csapatokra hasonlito festeseket😉
Williams-ek nem engedtek. Van az eredeti festes, egyszinu vag sajat skin.
Nekem sose volt vele gondom. Meg regebben volt, hogy a vegefele belassult, de az ertheto volt, mert akkoriban a megjelenes pillanataban kezdtem tolteni, 5-10000 emberrel egyetemben😉
A böngészõ frissen indított volt. Újrakezdtem, de nem hiszem el, hogy soha nem jön le elsõre az update, mindig ez a szarozás van, egy 15 perces töltögetésbõl 2 órás lesz, és még azután sincs semmi.
En meg csak most toltogetem, 700MByte😊
Gondolom, delutan ota megoldottak a megjelenesi problemak?😛 Az autoknal az lehetett a gond, hogy eleve kesobbre igertek, aztmondtak csak akkor lesz elerheto, ha mar az update mukodni latszik.
A Mazda-k ingyenesek, de erre is mar rajott mindenki😉
A leirtak alapjan, ez is eleg komoly fejeltesnek nez ki, meg ha hirtelen nincs is kezzelfoghato, extra latvanyos valtozas.
Gondolom, delutan ota megoldottak a megjelenesi problemak?😛 Az autoknal az lehetett a gond, hogy eleve kesobbre igertek, aztmondtak csak akkor lesz elerheto, ha mar az update mukodni latszik.
A Mazda-k ingyenesek, de erre is mar rajott mindenki😉
A leirtak alapjan, ez is eleg komoly fejeltesnek nez ki, meg ha hirtelen nincs is kezzelfoghato, extra latvanyos valtozas.
Én már beszéltem vele egyszer, de santibi sokkal többet, így lehetett 50%-os kedvezménnyel elõfizetni most Tibin keresztül. Ottó Sales and Marketing Manager iRacingéknél.
f1 elsõre nem teccik, de majd ha már megy a határon autózás tuti kijön a szépsége ennek is.
nekem még mindig nem rakja kosárba
Most van már MX-5.
De megígérték, úgyhogy van 😊
jah, csak nem lehet se festeni normálisan, se menni vele 😄
Na vili már van...
"...you’ll be able to “drive” in them as well, albeit in a ghost car - invisible to the real competitors but able to get a close-up view of their driving and, ideally, improving your own driving as a result"
<#wow1>#wow1>
<#wow1>#wow1>
mármint?
úgy tudom ingyenes lesz mert ugye végtére is a "régi" helyére kerül. 😄
Amúgy jól olvastam valahol, hogy a mazda ingyenes lesz?
Vagy csak képzeltem?
Vagy csak képzeltem?
A kis Mazda hol van? Azt mondja, hogy drive today... Na de hogy? 😊
apró hiba, két iracing tracks van a profilnál, szerintem a ásodik a fav. movies akart volna lenni 😊
fasza végre, igazi profilkép is van meg minden, nagyon jóó..! 😄
Itt vannak a pályák 😄
Hát kíváncsi leszek hogy fog-e majd bekerülni magyar pálya és ha igen akkor melyik...
Hát kíváncsi leszek hogy fog-e majd bekerülni magyar pálya és ha igen akkor melyik...
Virtual SimRacing
Mentem már pár ovál versenyt, és nem követném el még véletlenül sem azt a hibát, hogy pár balkanyarként ledegradálom a mûfajt, csak még ilyen mélységben nem látok bele 😄
Ezért kérdeztem, hogy ezek most mennyire nagy jelentõségûek egy ebben járatos embernek. De a válaszod alapján kihívás, és másként izgalmas minden ovál pálya a többihez képest. 😊
Sok van még amit nem csináltak meg? Mert igazán nekiláthatnának ez európai pályáknak, teljes gõzzel 😄
Ezért kérdeztem, hogy ezek most mennyire nagy jelentõségûek egy ebben járatos embernek. De a válaszod alapján kihívás, és másként izgalmas minden ovál pálya a többihez képest. 😊
Sok van még amit nem csináltak meg? Mert igazán nekiláthatnának ez európai pályáknak, teljes gõzzel 😄
minden oval más, persze aki nincs benne annak az összes ugyanolyan bal kanyar és kész, de nem minden ovalnak megvan a saját egyedisége
Virtual SimRacing
Jó, hát ezért mondtam, mert én nem látok bele ebbe az oválos versenyzésbe, de most mind a 25 ovál pálya annyira különbözõ, mint pl spa-brandshatch-nürbugring-monaco ?
Viszont scan-nelni talan ejszaka is lehet.
Azert az oval palyak kozul Dover es Pocono eleg jonak szamit. Foleg Pocono eleg egyedi, jo rajta menni. De ahoz vannak road reszek is (talan 4 nyomvonal), amin kisebb autokkal megintcsak elvezetes tekeredni😉
Elobb-utobb, talan Nord is lesz. De a palya hossza miatt valszeg idoigenyes, ami magas koltseget is jelent. Sajnos nem lehet ugy scannerelgetni, fenykepezni, hogy kozben ott autozgatnak az emberek😉 Mivel ket verseny kozott foleg nyilt palya, nem csak a jogdijjal kell szamolni, hanem a bevetel kiesessel is, ami a 3-5 nap alatt (vagy tobb) osszejon.
Olyan mint Monaco. Az rovid palya, talan 1-2 nap alatt vegeznenek vele, de a kerdes, mikor?!😊 Hetkoznapokon forgalolm van, es a palya sincs felepitve. A versenynapokon meg eleg szukos az idorend, meg az F1 is at van szervezve.
Elobb-utobb, talan Nord is lesz. De a palya hossza miatt valszeg idoigenyes, ami magas koltseget is jelent. Sajnos nem lehet ugy scannerelgetni, fenykepezni, hogy kozben ott autozgatnak az emberek😉 Mivel ket verseny kozott foleg nyilt palya, nem csak a jogdijjal kell szamolni, hanem a bevetel kiesessel is, ami a 3-5 nap alatt (vagy tobb) osszejon.
Olyan mint Monaco. Az rovid palya, talan 1-2 nap alatt vegeznenek vele, de a kerdes, mikor?!😊 Hetkoznapokon forgalolm van, es a palya sincs felepitve. A versenynapokon meg eleg szukos az idorend, meg az F1 is at van szervezve.
Igen, õ intézte a 49$-os ligakedvezményt (#11695), santibi napi rendszerességgel levelezik vele 😄
De nem magyar a srác, - ahogy Tibi mondta - csak magyar származású, pl magyarul beszél, de írni nem tud 😄
De nem magyar a srác, - ahogy Tibi mondta - csak magyar származású, pl magyarul beszél, de írni nem tud 😄
Én úgy tudom hogy a szülei magyarok (gondolom 56-osok)szóval igen magyar származású amerikai csóka :-)
Virtual SimRacing
Most láttam egy fényképen, hogy az iRacing-nél dolgozik egy Otto Szebeni nevû alkalmazott. Vélhetõen magyar az illetõ. Ismeri valaki?
Jó hát ha ezek az ovális lavórok egész pályának számítanak 😄
Minden tiszteletem a Nascaros emberkéké, de hogy ez mi újdonság lehet nekik...? 😊
Nemhogy a Nordschleife-ét csinálnák, máris lenne pályája a Lotusnak 😄
Minden tiszteletem a Nascaros emberkéké, de hogy ez mi újdonság lehet nekik...? 😊
Nemhogy a Nordschleife-ét csinálnák, máris lenne pályája a Lotusnak 😄
persze most már kint van, most már én is látom, de nem szokták ennyire a légvégéig tartogatni, fórumokon már mindenki megveszett, hogy hol van már... 😄
Uj palya most nem lesz, most volt az utolso 2-3 honapban 2 (Pocono, Dover)😉 Jovoev elejetol sorjaznak majd: Spa, Zolder, Oran Park, Suzuka, Olton Park es meg 3-4 palya ami mar be van jeletve, elkezdtek, keszul de nem jut eszembe micsoda;DDD