25347
-
ronnydown #14470 -
#14469 Veled van a baj(meg a kormányoddal is). iRacing magasan a legjobb publikus szim. -
#14468 Mondjuk olyan kormánnyal, amelyik csak 270 fokot fordul, szerintem nem is nagyon érdemes nekikezdeni. A többit inkább nem kommentálnám. :) -
Me Ga #14467 Köszönjük Emese... -
#14466 -
trialboj #14465 Nem tudom hogy velem van-e a baj, vagy a kormánnyal, de szerintem ez az eddigi leggegynébb szimuláció amit kipróbáltam. race 07 simán veri, az én szememben. Össze vissza csúszkál az autó még akkor is ha gázt sem adok rá, a legtöbb helyzetben ellenkormányozni sem lehet.
Az alap autók és pályák nevetségesek. 10 pálya amiből vagy 6 ovál :)))))) szánalmas szerintem, és az online versenyek is nevetségesen ritkák és egyhangúak. Semmi képp nem éri meg az alap csomagra előfizetni, az extra tartalmakat pedig irreálisan drágának találom.
Ez csak az én személyes véleményem, szeretem a kihívásokat, nem nfs szintű fizikára vágyom, de amit ettől a szoftvertől kapok az számomra cseppet sem kielégítő, megjegyzem, lehet hogy a kormányom (thrustmaster rgt pro cluth) hiányosságai, és a rendkívül limitált autókínálat miatt alakult ez így, de összességében, semmilyen pozitívum nem rajzolódott ki bennem.
u.i. továbbá nem igazán értem, hogy lehet hogy minden autóban csak 90 fokot fordul az a nyavalyás kormány, hát ennél még a forma egyben is nagyobb a kormányszög! -
Fox44 #14464 Na ja, hoz...debileket. Akik a versenyzés mikéntjéről semmit sem tudnak, és nem is akarnak. Majd külső nézetből tologatják, mint valami babakocsit. -
endy papp #14463 ha a játék lehetőséget ad rá.....
az is lehet hogy billel gyorsabb az illető,no meg a FFB hatás is jobban kijön......
A következő lépés talán az lesz hogy külső nézetet is raknak bele és mindjárt hoz nekik a konyhára egy csomó új előfizetőt....
-
Fox44 #14462 Mivan, ez is billentyűzettel tolják?
-
#14461 -
#14460 -
#14459 Az a 3 pálya már nincs sajnos... Pedig Mid-Ohio nagy kedvenc. -
#14458 Már csak az alaptartalom van a Caddy promoban is? Korábban adtak 3 pályát is pluszban. (Sonoma, Mid-Ohio, Mosport) -
GPx8 #14457 Köszi! -
#14456 Igen. 10 pálya, 7 kocsi. -
GPx8 #14455 A 3 hónapos ingyenes Cadillack promóban az alaptartalmak vannak? -
#14454 Arról fogalmam sincs. Én hagyom alapon azt cs. De vannak itt nálam jóval okosabbak a témában, majd ők megmondják. :) -
trialboj #14453 Ezek megvannak, viszont nem tiszta hogy a map rangehez mit kell magadjak?
Az én kormányom 270 fokban forog, ez igen kevéske, de nem tudom hogy ehhez mit kell beállítsak a map rangenél, hogy átszámolja az aktuális autó kormánytípusához. -
#14452 Amelyik kocsinál nincsenek kijelzők a kormányon én ott ki is kapcsolom teljesen. Elég ha a sajátomat látom. A map range amúgy options-nál ott van bal felül. Ott, ahol a kormányelfordulást is tudod állítani.
Ahogy néztem a tilt driving az ultrabookhoz meg hasonló "döntögetős" kormányzáshoz lett kitalálva. Nem kell azzal foglalkozni.
Csak a fékpedál érzékenységet lehet változtatni. Az is ott van a map range alatt. -
trialboj #14451 :)) na remek, én meg büszke voltam, hogy fél áron vettem 1 hónapot.
Lenne még pár kérdésem,
A kormány kalibrációval gond van, az én kormányom 270 fokot fordul, de még így is soknak tűnik, mert a virtuális kormány 90 foknál megakad. Hogy kell beállítani a map range-t?
Mi az a tilt driving?
fék/gázpedál érzékenységét lehet valahol állítani?
kösz a segítséget -
#14450 Szia!
Options->Controls Ott van olyan szekció, hogy: "Black Box Controls" Na itt f1-f9-ig vannak beállítva a boxok. Versenyen a "relative" használd! Ott mutatja azt is, hogy hány kör telt el.
Alap accounttal nem sok lehetőség van a versenyzésre igen. Rookie-tól D-ig lehet versenyezgetni alappal. C-től már kell venni jó pár pályát és 1-1 kocsit.
Tapadásról annyit, hogy első körben kell igazából óvatosnak lenni. 3. körtől meg már lehet taposni neki. Teszteld verseny előtt az adott pályát az adott kocsival! Én olyan 100-150 kört tesztelek és utána megyek kvalifikációra vagy time trialra. Ezekkel még 100-150 kör és utána versenyre. A féktávokat nagyon be kell gyakorolni. Csak idő kérdése.
Nem tudom, hogy gamepaddel lehet-e, de felesleges próbálkozni vele. Ez egy vérbeli szim. Nincs helye a gamepadnek itt!
Nincs offline verseny. Gyakorolni lehet csak egyedül.
Még a végére annyit, hogy 3 hónapot ingyen is lehet játszani. https://cadillaccupracing.com/ Ezen az oldalon regisztrálsz és 3 hónap ingyen iracing. -
trialboj #14449 Üdv, tegnap előfizettem 1 hónapra, ki is próbáltam, nem is csalódtam sokat, viszont lenne pár kérdésem.
Még csak 2 versenyen voltam, az alattam leírtakkal ellentétben oval pályán mindenki nagyon óvatos volt, rendes pályán viszont megtoltak az első kanyarban és viszlát.
Na de a kérdésem nem erre vonatkozna, hanem.
Verseny közben nem mutatja hány kör van még és hányadik vagyok... ez lehet állítani?
Csak 2 lehetőségem van versenyzére, ha nem vettem extra tartalmat?
Csak szemezgettem a kínálatból de 2 kivételével a legtöbb versenyre további tartalmakat ajánlott.
Játsza valaki thrustmaster rgt-vel? lehet vele szépen is menni? nekem úgy tűnik mintha tojáshéjjakon kellene lépkednem, hogy betapadjon, mások meg úgy mennek bele a kanyarba mintha lenne még 2 kerekük valahol.
Lehet xbox karral is játszani? jelenleg van 1 kis gond az enyémmel de megjavítanám ha azzal is játszható a játék, és most nem arra gondolok hogy engedélyezve van-e, hanem hogy úton tartható az autó?
Ha jól értettem akkor offline verseny gép ellen nem lehetséges?!
Nagyon sokat segítenének a válaszok, hogy minél hamarabb átlássam ezt a rendszert, és ne menjen kárba a hónap. -
#14448 Sajnos az SR-rel, es azzal hogy ilyen lehetosegek vannak a fun-ok elott, az iR elvagta azt a lehetoseget, hogy barmikor, csak ugy beugorjon az ember egy gyors, laza, fun de korrekt versenyre.
Hiaba vagyok "A", szivesen mennek neha rookie-ban, ovalon is, mert egyszeru, gyors, fun. Mivel nincs idom keszulni, percre pontosan leulni, tervezgetni, indulniu stb. csak ugy.
De ez hasznalhatatlan, mert a zuzasok miatt gyorsan leamortizalodna az SR-em, es mivel nem lenne idom (se kedvem) visszatornaszni, gyorsan buknam a licenszeket. Igy egy ido utan az allna be, hogyhiaba vettem meg mindent, nem indulhatnek sehol:DDDDD
Sajnos emiatt keresgelek olyan progikat, ahol lehet instant online versenyeket menni (SRW, ACR). Persze, azok nem ez a kategoria:D
Talan megoldas lenne, ha majd minden sorozatbol (vagy lelagabb a nepszeruekbol) lennenek fun szerverek, ahol nem szamolja az SR-t, iR-t sem a pontokat.
Persze, itt megnagyobb szamban lenne zuzas emiatt, de itt az ember max ideges lesz es az idejet veszti el. Nem veszti el a verenylehetoseget mashol, es nem veszit MEG TOBB idot azzal, hogy SR-t epitgessen.
Ja, es persze egy egyszeru, normalis, gyors QuickRace AI is jo lenne, de mar lemondtam rola, kapjak be...
-
#14447 Sajnos mindig voltak es lesznek is idiotak:/ Nem ismerek statisztikat, de nagyon valoszinu, hogy a legtobb ilyen es hasonlo ember, plusz azok akik „nyilt szerveres” fun-raceeket nyomnak millioszam (foleg rookie es D), a nagyreszuk vagy majd mindegyik 1-3 havonta az ingyenes cuccokkal nyomul.
Aki normalisan fizet a programert, 1 account-ot tart fent (es nem SpeedJoe001–SpeedJoe056 :D), foglalkozik vele, annak szamit az SR, az iR, es az, hogy ne rugjak ki.
Valszeg nagysagrenddel csokkennenek a balesetek, nagyreszt az also, ingyenes kategoriakban, ha csak fizetos lenne a dolog. De hat ez uzlet, az iR igy probalja becsalogatni fixen az elofizetoket.
Lefogadom, vannak olyanok, akik 5 eve rookie-ban toljak, ingyen vagy fillerekert, az ezredik loginnal. -
#14446 Ez az oval egy vicc. Egy rohadt versenyt nem lehet menni tisztán... Most pl. felvezető körön valaki gondolt egyet és az összes előtte haladót felöklelte...Inkább nem is idegesítem magam ovalon... -
#14445 És van olyan amikor 75 dolcsit befizetsz és kapsz 100 iRacing dollar-t. Aztán a vásárlásodból még kapsz 20%-ot. -
#14444 Köszönöm szépen a felvilágosítást srácok! :) -
#14443 A credit igazabol iRDollar, en irtam rosszul:) Es igen, ugyanugy koltheto mint a rendes. De penzben nem utaljak vissza:P
A hosszabbitas mindig az aktualis vegetol ervenyes. -
#14442 A creditet és a dollart ugyan úgy el lehet költeni bármire?
Ja meg még annyi, hogyha az előfizetés lejárta előtt veszek 1 évet, akkor az onnantól él vagy az előző előfizetés lejárta utántól számolja? -
#14441 Volt olyan is, amikor az 50%-os akcibol es a mar kapott ajandek kreditekbol 50$ alatt elofizettem 2 evre:) -
#14440 Tobbfele folyamatos vagy rendszeres kedvezmeny van:
- amirol mar beszeltunk, a tobbszori, 50%-os elofizetes
- 10%-os mennyisegi kedvezmeny 3–5 auto/palya vasarlasakor
- 20%-os mennyisegi kedvezmeny +6 auto/palya vasarlasakor
- az osszes Road vagy Oval autora/palyara is adnak 25% kedvezmenyt
- 30% kedvezmeny vasarlasoknal, ha mar minden meg van:D
- 10$ jovairas, ha meghivsz valakit es az min. 3 honapra elofizet
- 5$ jovairas minden 12 honapos folyamatos tagsag utan
- 16–40$ jovairas (licensz fuggo) a folyamatos versenyzesert: szezononkent min. 8 ervenyes futamot kell menni (az 3 honapba talan belefer:P)
Vagyis ha mindig az akcional fizetsz elo (ahogy en:P), akkor evi 50$ alatt kijon az elofizetes, es ha folyamatosan tag vagy es versenyzel, akkor evi 3-4 tartalmat „ingyen” kapsz (Ha A-Class vagy, 40+5$).
Ha minden megvan (vagy csak Road vagy Oval), akkor a kedvezmennyel mar eleg jo. En 100%-os vagyok, igy nekem 8.96$ egy auto es 10.47$ egy palya. -
#14439 10 pálya + 2 autó kb 30-31 ezer forint.(6 tétel vásárlásánál -20%) Van évente 4 "szezon", szezononként lehet összeszedni 10kreditet, évente tehát 40-et. Minimum D kategóriás versenyen kell indulni a szezon 12 hetéből legalább 8-on.(nyolc különböző pályán) És évente kapsz egyszer 5kreditet. -
#14438 Igazából, olyan 10 pályát és 2 kocsit szeretnék venni. Ez mostani áron 40k HUF. Ez meg ki...ottul sok nekem. A fele már korrekt lenne.
Ja meg néztem, hogy van ilyen iracing credit meg dollar. Olyasmit olvastam, hogyha a versenysorozat 2/3-án indulok, akkor ad 4-7 dollár között. Viszont ezt csak 10 dollárig lehet növelni. Meg olyat is láttam, hogy 1-2 éves előfizetés mellé is adnak. Ezek így vannak még? Szeretnék aktívabban is versenyezgetni, viszont a kiadásokat nem ártana csökkenteni.:) -
#14437 Talan azon is. Evente 2-3 alkalom van, amikor felaron van elofizetes a meglevo accounthoz is.
Autok/palyan nem nagyon szoktak kulon kedvezmenyesek lenni. legalabbis nem emlekszem ra. Azokra a csoportos kedvezmeny van allandoan.
Egyszer volt, amikor egysegesen csokkentettek az arukat, de akkor azoknak, akiknek mar meg volt sokminden, ha jol emlekszem, meg penzt is adtak vissza;) -
#14436 Fekete pénteken a meglévő accountokra előfizetés is kedvezményes szokott lenni meg a pályák/kocsik is? -
#14435 Az atlag koridohoz szamolja, vagyis ha sporolsz, akkor tobb. Alapjaraton, neha kinyomott kuplunggal gurulgatva lehet hogy 10 korre is eleg:DD -
antiqueA #14434 Ha aszondja a spotter, hogy pl. 3 körre maradt benya. Akkor az minden képpen 3 körre lesz jó, ha spórolok vele, ha nem, vagy ér valamit a spórolás, tehát akár kitolhatom 3.5 vagy 4 körre is? -
#14433 CotA scan. Mar csak 1-2 ev, es lesz belole techtrack:P
-
#14432 En sose teszteltem, mindig ugy menet az autokal ahogy kell. Es amugy sem vagyok expert, hogy tizedekre lemerjem:D -
#14431 Na kész a kuplung.:) Az auto blip meg kuplung bekapcsolása sok időveszteséget eredményez?