Ez nagy hatranya ennek az egesznek:( Bar nem sok versenyt mentem eddig, de volt 2-3 futam, ahol komolyan megzuztak, eselyem nem volt kerulni, menekulni. Volt olyan is - oval - ahol ugy latszott, mintha szandekosan huznak ram, sot olyan is, ahol mar az elejen osszetort ficko koricalt keresztbe-kasba a palyan. Kellemetlen, ha az ember szeretne egy-ket kategoriaval feljebb versenyezni, amihez kell az SR. Foleg ha szezon vege van, leesik az SR, es lehet varni ismet 12 hetet, hogy feljebb keruljon az ember. Az elozo szezon vegen paraztam, mert csak nehany napom volt a valtasig, es raadasul az utolso nap delutanjan porrazuztak egy oval versenyen;))) De megusztam nullazassal;)
Sajnos jo megoldas nem nagyon van. Ha eltorlik az SR-t, akkor az lesz mint a free heten, vagyis kicsit kaosz;) Programbol ellenorizni, hogy ki hogyan hibazott, szinte lehetettlen. Talan a belecsuszast lehetne figyelni, hogy ha az utkozes elott padlofekezes volt, akkor nem szamolna, vagy legalabb sokkal kissebbet. De hat ez is olyan amilyen, mert akkor kanyarban, kifekezesnel lennenek batrabbak az emberek, mert padlofek es belecsuszna az elotte levobe;) Esetleg meg olyat lehetne figyelni, hogy ha olyanba megyunk bele, aki az utkozesunmk elott mar hibazott (Lost Control vagy mi:)), akkor azert sem szamolna (annyit). Mondjuk, otletem meg lenne, de sok ertelme nincs, mert ez nem a fejlesztoi forum:)))))))))