Sajnos az SR-rel, es azzal hogy ilyen lehetosegek vannak a fun-ok elott, az iR elvagta azt a lehetoseget, hogy barmikor, csak ugy beugorjon az ember egy gyors, laza, fun de korrekt versenyre.
Hiaba vagyok "A", szivesen mennek neha rookie-ban, ovalon is, mert egyszeru, gyors, fun. Mivel nincs idom keszulni, percre pontosan leulni, tervezgetni, indulniu stb. csak ugy.
De ez hasznalhatatlan, mert a zuzasok miatt gyorsan leamortizalodna az SR-em, es mivel nem lenne idom (se kedvem) visszatornaszni, gyorsan buknam a licenszeket. Igy egy ido utan az allna be, hogyhiaba vettem meg mindent, nem indulhatnek sehol:DDDDD
Sajnos emiatt keresgelek olyan progikat, ahol lehet instant online versenyeket menni (SRW, ACR). Persze, azok nem ez a kategoria:D
Talan megoldas lenne, ha majd minden sorozatbol (vagy lelagabb a nepszeruekbol) lennenek fun szerverek, ahol nem szamolja az SR-t, iR-t sem a pontokat.
Persze, itt megnagyobb szamban lenne zuzas emiatt, de itt az ember max ideges lesz es az idejet veszti el. Nem veszti el a verenylehetoseget mashol, es nem veszit MEG TOBB idot azzal, hogy SR-t epitgessen.
Ja, es persze egy egyszeru, normalis, gyors QuickRace AI is jo lenne, de mar lemondtam rola, kapjak be...