• Alexease
    Igen, foleg ezek a bajai, ezert nem birom ki en sem, hiaba messze nem hasznalom ki, nekem megis megeri;)

Otodik eve hasznalom, ugyanazon a gepen, azota sokkal szebb, jobb, tartalmasabb lett, de csak minimalisan lassult.

Nekem megvan hozza minden, es neha annyira jo erzes vezetni, hogy csak ugy korozgetek egyedul barmleyik autoval, akar barmelyik oval () palyan:DDDD

„Lassan” haladnak a fejlesztessel, de amit csinalnak, az elvileg tuti mukodik es megbizhato (ok, problemat mindig lehet talalni;P).

Mar keszulget es az alapjait lefektettek a riggid-body utkozes modellnek, a dinamikus napszaknak es alap idojarasnak, es dolfoznak a DX11-en is.

Lehet hogy draga az eves elofizetes, de mindig van valami akcio/promo amit ki lehet fogni. Utoljara akciosan, osszessegeben 57$-ert fizettem elo 2 evre. Meg jovo ev vegeig jo vagyok;P Raadasul, azota ilyen-olyan cimszoval visszadtak 16$-t;)

De meg ha teljes aron nezzuk (99$/ev), 2 dobozos jatek ara, amiert evente negyszer nagy update-et kap es tobbszor kicsit, es 24/24 online szolgaltatast nyujtanak.
    De meg a Watch/Ghost funkcio is poen, hogy barmikor, barmilyen versenyre be lehet lepni, es ghost-ok ellen korozgetni vagy „versenyezni”:D

Es persze a tartalmak is dragak, de amit 2008-ban megvettem, a mai napig fejlesztik, piszkaljak, javitjak, cserelik, frissitik, bovitik, modernizaljak stb.