25347
-
#14150 Saját nevedet kell megadni és ezt is fogják látni a játékban, megváltoztatni már nem lehet. -
#14149 Ja, nem én vagyok 13 éves csak a regisztrációnál van, hogy 13 a minimum életkor. -
#14148 Ha nem baj tennék fel 1-2 kérdést.
Először is regisztrációnál a saját nevünket kell megadni, vagy egy saját magunk által választott nick nevet? A későbbiekben meg lehet változtatni?
A másik, hogy paypal-os utalásnál egyeznie kell-e az én nevemnek illetve a paypal-os számla nevével? (Nekem nincs paypal-om csak az öcsémnek akinek a számláján van most "fölösleges" pénz. De gondolom nem, mert egy 13 éves gyereknek nem is lehet számlája. -
#14147 A helyedben megvárnám, amíg kiteszik a következő szezon versenynaptárát, és az alapján vásárolnék. -
Debilon #14146 V8-hoz jelenleg minimum C licence kell, hogy versenyezhess (természetesen TT-hez nincs ilyen megkötés) -
Debilon #14145 nézd meg a versenynaptárat, és ahhoz igazíts
itt nem úgy működik, mint rF, hogy adott pálya/autó kombóval mennek a legtöbben
van az official naptár, abban le van írva license/bajnokság szinten, hogy mi kell hozzá, az most nem ugrik be, hogy a következő szezon versenynaptára mikor kerül ki -
#14144 Tudnátok pár tippet adni melyik pályát/pályákat vegyem meg? V8-ban, Vette-ben, Mekiben, FGT-ben szeretnék majd a jövőben. Melyeken versenyeznek a legtöbben? Interlagos, Road America/Atlanta, Sebring? (ezek még nincsenek meg) -
antiqueA #14143 Ismét köszi a segítséget! :) -
#14142 Szerintem erdemes vegignezned a Reference alatt a Sporting Code-ot. Sokminden benne van;)
Ahogy elottem is irtak, 3 meroszam van: SR, iR, TR
Az SR a licensz szintek lepkedesehez kell (Rookie, D, C, B, A), hibatlan korokert adja vagy hibaert vonja, palyatol fuggoen tobbet kevesebbet.
Csak SR kell hogy feljebb lepj es minimum versenyzes (Rookie-ba 2 race vagy TT, afelett 4). Reszletek az SC-ben;)
Az iR nem latszik Rookie-ban, csak afolott. Az az elore jutas szempontjabol lenyegtelen. iR-pontokat a versenyekert adja, es kesobb az alapjan sorol be a szerverekre (hogy hasonlo erossegu ellenfelek ellen tudj versenyezni).
A TT-t a TimeTrial eredmenyekert adja, az sem szamit a class lepeshez. -
#14141 Ott TT pontot tudsz gyűjteni, de igazából az nem sokat nyom a latba. Versenyeken lehet egyedül értékelhető mennyiségű iR pontot összeszedni. Nem olyan nehéz csak a kezdeti időszakban be kell áldozni érte a gyorsaságot egy kicsit (tudom, ha te mész elöl az a tuti, de egy kezdőnek ez nagyon nagy feladat és kell a rutin pl. a lekörözéshez is a rajtbalesetek skippeléséről már nem is beszélve.) Én azt ajánlom menj kicsit lassabban az elején így iR gyűlik, a pályát szépen megismered az autót megtanulod vezetni és hozzászoksz a légkörhöz. Rutinból sokkal egyszerűbb lesz majd versenyezni és az iR már az elején nőni fog, mert ugyan lassabban haladsz mint tudnál, de akik kinyomják a szemét a gépnek kezdő létükre azok úgy is hibáznak törnek zúznak vagy csak kicsúsznak. Arról nem is beszélve, hogy az SR-ed is nőni fog majd így bomba módra. -
endy papp #14140 Csak a Time trial-ét.
Hogy a többi is emelkedjen versenyezni is kell -
antiqueA #14139 Time trial-okkal tudom fentebb vinni az iR-em? -
antiqueA #14138 Köszi a válaszokat! -
#14137 Igaz ezt elfelejtettem. -
Timbu #14136 Tesztelni olyan autóval/pályán is tud, amihez nincs licensze, hogyha nem a "Race Now", hanem a "Test" fül van kiválasztva. -
#14135 Ha eléred a 3.00-ás átlagot, akkor hó vége fele megkapod a D licenszet. Ha a 4.00-át is sikerül elérned, akkor rögtön felkerülsz a D-be. -
antiqueA #14134 És hogyan bírom feltornázni az iRatingemet, hogy más alap járgányt és pályát is megnézhessek, ne csak a mazda cup-ot? -
#14133 Test. A Race Now mellett. -
antiqueA #14132 No, előfizettem a játékra. Most ismerkedem vele. Tud vki abban segíteni, hol találok olyan lehetőséget, ahol annyi ideig körözgetek magam vagy mások ideje ellen, amíg akarok? Time trialt néztem, de mindig hamar vége van. Practice szintén véges és még mások is vannak a pályán. Ami nem rossz dolog, de amíg ismerkedem a dolgokkal, addig nem akarok másokra figyelni. -
#14131 Csak uj elofizeteshez ervenyesek az ilyen kodok.
De logikus, mert ha barmikor jo lenne kod, akkor senki nem fizetne soha az elofizetesert es becsukhatnak a ceget:DDD -
Rainbow15 #14130 Sziasztok
Kaptam egy ingyen 3 hónapos kódot Cadillac Cup Racing-el. Korábban már regisztráltam egy ingyen 3 hónapos kóddal, de az nem ez volt. Akkor ezt már nemtudom igénybe venni? -
#14129 OFF:
Én eladtam a G25-t, most egy Momo kormányt szétszedtem, és feltettem rá egy utcai könnyű sportkormányt :)
A momo nem rossz, de a sok műanyag alkatrész miatt kotyogni fog...elkopnak, pláne ha nagyobb kerületű kormányt használsz rá.
Pedálnak Fanatec a load cell miatt, és mert át lehet variálni állóra a pedálokat (fék és kuplung áll nálam, a gáz fekszik).
Momo-m volt (még a pedálja miatt cseréltem le, kormány oké), így nekem 38 ezer volt a visszatérés (sportkormányom is van/volt).
Ez azért jó választás szvsz, mert a pedál kormány független, később nem szettet kell vennem csak kormányt.
De buherálás nélkül a Logi' G25 és a G27 amit meg kell szerezni jó áron.
de kérdezz be a kormányos topikba
ON: -
#14128 En G25, de azt mar nem lehet kapni, max hasznaltan, de meg ugy is szerintem 50E korul van (a G27 80–100E lehet).
A Fanatec cuccok jok, de abba is +100E-et kell beletenni.
30E korul a Logitech Driving Force GT vagy a Thrustmaster Ferrari F430 j valasztas lehet.
Nem tudom mennyire gondoltal, de nagyon olcsot nem eri megvenni. Csak Logitech vagy Thrustmaser es csak rendes FFB-set. -
#14127 Ti milyen kormányt használtok? Tudtok ajánlani az ésszerű határokon belül? :) -
#14126 Pont most kaptam promo kódot 1 éves előfizetésre 49$-ért. Fogadjam el?:D -
#14125 Csak én vagyok béna az MP4-gyel?:D Valahogy sokszor jövök ki szarul a kanyarokból. Mondjuk nem egy V8SC nehézségű autó... :)
RUF-ról van valami hír? -
#14124 Köszönöm az infókat! -
#14123 Mindig van akcio, erdemes figyelni. Sokszor ev vegen (november–december). Meg ha nem is jart le az elofizetes, erdemes szamolgatni. Ha hosszutavra tervezel, megeri.
Amug a rendszeres online versenyzesert is visszadnak penzt, de az most mindegy;P
Van ejszaka mar regen, nem WIP, de a jelenlegi/korabbi bevilagitasi technika miatt statikus, igy egyelore keves palyan van. Foleg Oval palyakon: Bristol, Charlotte, Daytona, Iowa stb. (tobb ovalon van road nyomvonal is), de road-ok kozul Sebring-en vagy TwinRing-en is van ejszaka.
Ha valamelyik megvan, erdemes megnezni, mivel olyan van benne, ami mashol (PC-sben) nem nagyon volt: a palya melett fenyvisszavero cuccok, ami csak a reflektorban latszanak;P
A palya CONFIG valasztasa mellett jelenik meg ha elerheto.
Ha atallnak dinamikusra, akkor elobb utobb mindenhol lesz (ahol igazabol is van, mert alkalmatlan palyan amugy sem rendeznek versenyt:P)
A pilota animacio valamiert felbemaradt. Igazabol 15–20 ember dlgozik osszesen az iR-nel (titkarnovel egyutt:P), igy valszeg mindig at kell csoportositani az eroforrasokat;)
De tervben van, elobb-utobb lesz normalis animacio.
Igazabol mindig azzal foglalkoznak, ami fontosabb.
A hangokkal kicsit beszivtak, mert 2 eve at akartak allni egy modernebb rendszerre, dolgoztak rajta, aztan valami miatt lefujtak.
Ami most van, az is uj, erre csereltek le a regit es az el nem keszultet, folyamatosan bovitik es cserelik az autok hangjait.
Mostanaban en is csak egyedul korozgetek, a rendszer miatt kicsit felelosseggel jar az online futam, arr akeszulni kell, es arr ameg nincs idom:P
Neha benezek valamelyik futam/edzes Watch/Ghost-ra:D -
#14122 Ja es a hozzaallasuk is korrekt-szeru.
Tavaly szeptemberben volt a Lotus 49 Pre-order. Megvettem, de a kedvezmenyek miatt csak 8.96$-t fizettem erte. Novemberig nem jelent meg, ugy dontottek hogy meg nem jo hozza az engine (foleg a gumi), lefujtak, elnezest kertek, es visszaadtak a teljes arat (11.95$) :)
Es ha majd megjelenik, allitolag ebben a szezonban (iR-SOON), akkor elvileg odaadjak ingyen:P
Pedig megtehettek volna, mint sok mas ceg, hogy kiadjak ugy ahogy van, jo az, az user ugyis panaszkodik, aztan majd piszkalgatjak, amugyis piszkalnak. De nem, inkabb bevallaltak a kellemetlenseget. -
#14121 Most volt 3 hónap akciós, azért ugrottam bele, onnantól meg nem volt megállás:)))
Még 1-2 autót berántok, pályákból már megvettem ami érdekel, de... látom van éjszaka. Ez elérhető már? vagy WIP. Ha igen melyik pályákon és hol látom hogy éjszaka, s hol tudom beállítani hogy az legyen.
Amit megcsinálhatnának az a 900 fokos kar animációs, valami váltás animáció is, visszajátszásban jól nézne ki. Apropó visszajátszás, abban is kiváló, öröm nézni.
Hangok terén meg profi. Persze van még fejlődni ennek is, de hallahatóan gyúrnak rá, és egyre brutálisabban szól.
Kizárólag csak egyedül körözgetek:) egyenlőre.... -
#14120 Igen, foleg ezek a bajai, ezert nem birom ki en sem, hiaba messze nem hasznalom ki, nekem megis megeri;)
Otodik eve hasznalom, ugyanazon a gepen, azota sokkal szebb, jobb, tartalmasabb lett, de csak minimalisan lassult.
Nekem megvan hozza minden, es neha annyira jo erzes vezetni, hogy csak ugy korozgetek egyedul barmleyik autoval, akar barmelyik oval () palyan:DDDD
„Lassan” haladnak a fejlesztessel, de amit csinalnak, az elvileg tuti mukodik es megbizhato (ok, problemat mindig lehet talalni;P).
Mar keszulget es az alapjait lefektettek a riggid-body utkozes modellnek, a dinamikus napszaknak es alap idojarasnak, es dolfoznak a DX11-en is.
Lehet hogy draga az eves elofizetes, de mindig van valami akcio/promo amit ki lehet fogni. Utoljara akciosan, osszessegeben 57$-ert fizettem elo 2 evre. Meg jovo ev vegeig jo vagyok;P Raadasul, azota ilyen-olyan cimszoval visszadtak 16$-t;)
De meg ha teljes aron nezzuk (99$/ev), 2 dobozos jatek ara, amiert evente negyszer nagy update-et kap es tobbszor kicsit, es 24/24 online szolgaltatast nyujtanak.
De meg a Watch/Ghost funkcio is poen, hogy barmikor, barmilyen versenyre be lehet lepni, es ghost-ok ellen korozgetni vagy „versenyezni”:D
Es persze a tartalmak is dragak, de amit 2008-ban megvettem, a mai napig fejlesztik, piszkaljak, javitjak, cserelik, frissitik, bovitik, modernizaljak stb. -
#14119 Az a baj ezze a játékkal hogy igényes, kézreálló, suhan és szép.
Csak nem bírtam egállni, vásárolgattam. Azóta folyamatosan nyomom... Most éppen Lotussal tekerek, de azzal még nem az igazi, sokat kell gyakorolni.
Hangja brutális, simán top 1 all time ez a v8, vezetésre kellemes, de nagyon szörnyeteg:)
Jelenleg a kedvenc autóm bármelyik játékba. Élvezet vezetni, teljesen függő lettem:D
Ezt csak érdeksség kép nézegettem, nem szeretem az első kerekes autókat, béna vagyok velük, de nagyon élvezetes Irbe.
-
#14118 Valahogy sejtettem :D -
#14117 Egy autó 12 dodó, egy pálya meg 15 + az előfizetés. -
#14116 MINENERT! :) Igazabol azert is, hogy a megvasarolt tartalmakat hasznalni tudd, mert ha lejar az elofizetesed, el sem indul a program:P -
#14115 Regisztráció után vannak olyan dolgok amiért fizetni kell? Autóért, pályáért? -
#14114 "The track is in full production our entire Art & Production team is contributing towards different areas of the track's development. Almost all 3D objects are modeled, placed, and fully textured. The textures for the track itself are also underway and coming along nicely.
The track should enter testing in the next few weeks and we expect to roll it out in the third quarter of this year."
Sokat mondó kép:
-
#14113 Mostanaban nem kovettem a dolgokat, igy nekem ujdonsag: Tech Tracks.
Azokat a palyakat, amire egyszeruen nincs idejuk vagy egyeb dolog miatt nem haladnak vele (pl. Long Beach, Miller, Willow :P), kiakarjak adni felkesz allapotban, egyelore 5$-os tervezett osszegert;)
Hasznalni lehet, az ut megvan, de a tobbi nagyreszt point cloud. Termszetesen bajnoksag es egyeb hivatalos cucc nem lesz vele:P
Aztan ha egyszer elkeszulnek vele, majd elszamoljak valahogy azt az 5$-t.
Nem sok ertelmet latom, a jo elnevezesen kivul, es max azon, hogy ha igy kiadjak, kicsit megnyugodnak, es majd megjobban raer...
Nem tudom mi hatraltatja oket, de tippem szerint az ember hiany.
Long Beach-nel meg el tudnam kepzelni, hogy latvany/engine problemak is vannak, de Willow-val nem lehet gond, az sivatag;DDDD
Inkabb embert kellene felvenni, eladni a palyakat (ugy is megvennek), meg ha nem is csinalnak hozza hivatalos futamokat (ami szervezes es koltseg lenne).
Host-on tuti futtatnak, ami plusz bevetel.
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3191325.page -
#14112 Allitolag julius-augusztus kozott. Bathurt meg az utolso negyed evben... -
#14111 "Scheduled site updates right now including making Kansas Speedway available. Will be back up and running as quickly as possible."
Osz' Montreal mikó' jön?