• Alexease
    Igazabol nem tudom, csak altalanosan irtam, nagyon ritkan hasznalom online. Vagyis nem tudhatom, elofordulhat hogy bug. De a Papy engine, valoban vezeto, persze ez nem jelenti azt, hogy tokeletes;P

De manapsag mar azt is erdemes figyelembe venni, hogy sokaknak, foleg a fiatalabbaknak teljesen termeszetes a net, azt hiszik hibamentes.
    Sokan notebook-rol, vezeteknelkuli halorol nyomulnak, tobbszor talalkoztam olyannal, aki kozben torrentezett, mert gyors net-e van azt hiszi az ugy jo, vagy kozossegi/csaladi halorol tolja, ami meg van osztva.

Mar egy tizedmasodperces akadasbol lehetnek ilyenek, ami egy egyszeru szolgaltato ping vagy a gepem elindulo valami felesleges szerviz.

A regi net-ek/gepek jobbak voltak. Lassu volt, de biztosabb. Most 50-100-szoros a sebesseg mint regen, de annyi a technikai szarsag, hogy joval megbizhatatlanabb.

En spec keptelen vagyok mar egy hosszabb, megbizhatobb online futamra, mert a szolgaltato/modem/router egy foss. Persze k*rv* gyorsan lejon egy DVD, de rendszeresen megakakad, lefagy, reset-el stb. A szolgaltato szerint teljesen termeszetes:DDD
    Amig analog modemem volt, tized ennyi problemam sem volt.