• unrealnoise
    :DD nah jó, de szép is lenne... :D

Egyébként az iR-ben az a gáz, hogy tényleg annyira minden van már hozzá, hogy tökéletes lenne egy karrierhez. De most komolyan, gondolj bele, kapnál valami alap pályát, teszten bizonyítanod kellene, lenne egy-két lehetőséged, és real menne minden, ha alien szintet lősz be az első versenyeidre, akkor alien szintű AI ellen mész, számolhatná a pontokat, kaphatnék különböző jelvényeket, vagy tegyük fel ha nagyon gyengén menne, akkor ki is baszhatnának a csapatból. (Ilyenkor érdemes lenne gyengébb fokozaton kezdeni...)

nah mindegy, nagyon jól meg lehetne csinálni szvsz, csak hát az AI nehéz. Előnye lehetne, hogy itt offline lehetne a néppel teszteltetni a dinamikus napszakot, időjárást etc. persze ezt lehet máshogy is, de nah. aki az hiányolná, az még az online bevezetés előtt megkapná amit akarna, esetleg újra csatlakozna... nah mindegy.

azt viszont hallottam hogy vannak már repülő madarak, vagy csak tervbe van véve? (tudom apróság, de ez rémlik, és tudom nem nagy szám ma már, de azért jó látni, hogy ilyenekre is figyelnek - ha csak minimálisan is..)