25347
  • Alexease
    Sokmindent terveznek, de naluk minden honapokban, vagy inkabb evekben merheto;) Persze a rendszer miatt, de most mindegy;)
    Idojarasrol nincs hir, de amig nem lesz uj Surface modell, addig nem is lehetseges. Az meg legalabb 1 ev;)

A kez meg betas, ugy mint a pilota (nem mozgasa:P), 3 honapja csinaltak, most itt tart, igertek hogy tovabbfejlesztik...
  • Gerdai
    Üdv. Én is gondolkodok rajta hogy megvegyem az Iracingot mert tetszik nagyon. Nem terveznek benne dinamikus időjárást? Kéz már van benne látom. Az jó lett benne nagyon.
  • Alexease
    Release notes szokas szerint a forumban;)
  • pointer4
    vót ápdét?
    release notes?
  • santibi
    alakul a molekula nagyon jok lettek az updateben kiadott dolgok.
  • Gerdai
    Köszi a választ!
  • Alexease
    Kulsonezetben (meg) nem mozog, azt meg fejlesztik, de amugy sem lenyeges. Cockpitben, vezetes kozben mozog a feje (a nezet), negyfele allitasi lehetoseg van (razkodasok, horizonton tartas stb.). Iranybanezes meg nincs. De ugyanugy mint az rF-hez (abban is hianyos es rossz alapbol;P), ehhez is van kulso plugin, itt MotionCockpit-nek, az rF-ben RealHeadMotion-nak hivjak;)
  • Gerdai
    Hy! Az Iracing-ban van realisztikus fejmozgás? Mertr ahogy nézem a videókat egyokben sem mozog a búrájuk a pilótáknak mint az rFactorban pl.
  • santibi
    Ja
  • Alexease

Azert az iRacing feliratot jobboldalrol szepen „kitoroltek”;)
  • santibi
    TV2
  • pointer4
    Jeee :) Grat!
  • Norbi1990
  • santibi
    Úgy fest srácok idén lesz Hungaroring iR-ben.
  • Norbi1990
    Azt mondták :)
  • santibi
    24 orás versenyeket is lehet majd a jövőben rendezni?:P
  • santibi
  • Alexease
    Uj iRacingTV epizod (http://www.bsimracing.com/2012/01/iracing-tv-episode-12-january-2012/) erdekessegek:

– Lotus 49
    – Cadillac CTS-V R
    – Spotter funkciok
    – iRacing Teams
    – Team/League Planning
  • santibi

Sok szeretettel várjuk minden kedves szervertagunkat és vendégeinket akik részt kívánnak venni ez év utolsó hivatalos iRacers futamán.
    A futamon bárki résztvehet.

Dátum és infók:
    2011 dec. 26.

Pálya: Charlotte Motor Speedway-oval (night)
    Autó: Chevrolet Impala class B.

18:40 szabadedzés kezdete
    21:00 időmérő (4 kör 10 perc)
    21:10 verseny start (75 perc)

A jelenlegi iracingben hasznàlt szabàlyok szerint fogjuk lefutni a versenyt.
    A dobogósok díjai:

1. helyezett: 15 iR $.
    2. helyezett: 10 iR $.
    3. helyezett: 5 iR $.

Szerver jelszava: huntest
  • Alexease
    Mittudom en, felolem barmit lehet:) Akarmennyire is szim es komolyan veszik a fejlesztok, sot meg draga is, ugy is lesznek akiknek fontosabb a jo helyezes a korrektsegnel.

Ha csinalnanak egy hightech hajtaslanc-rendszert (kuplung, valto stb.), akkor is kellene engedmenyeket tenni (nem mindenkinek lehet draga felszerelese, nem lehet kotelezni senkit hogy vasaroljon), igy lenne (van) automata kuplung/blip/lift, es meg az is, aki megtehetne hogy komolyan hasznalja, azokert a masodpercekert, tizedekert vagy szazadokert, vagy egyszeruen a stabilitasert, ugy mint most, akkor is ketpedalozna, padlogazon valtana pillangoval:)
  • lac coo
    Aki Ügyes az megcsinálja ezt fékkel is, az sem lehet ? :D
  • Alexease
    Igen, minimum 1 het eltiltas:)
  • unrealnoise
    ez azért lol :D és akkor mi van, házszabály, hogy eltiltás jár érte? :D
  • bardocz
    Mi? Már nem a hideg gumi tapad, hanem a meleg?:D
  • Alexease
    Ezen jot rohogtem: kint van a fooldalon az uj szabalyozas, mert ugy nezki, sokan ugy szereztek elonyt az idomero koruk elott, hogy odaalltak szembe a falnak, es addig porgettek a kerekeket, amig fel nem melegedtek a gumik:DDDDDDDDDDDDDD
  • Alexease
    Inkabb ez, 21:40-tol:

• Alexease
    Igen madarak, leghajok, repulok mar vannak:) Bar en nem nagyon figyeltem oket:))

• unrealnoise
    :DD nah jó, de szép is lenne... :D

Egyébként az iR-ben az a gáz, hogy tényleg annyira minden van már hozzá, hogy tökéletes lenne egy karrierhez. De most komolyan, gondolj bele, kapnál valami alap pályát, teszten bizonyítanod kellene, lenne egy-két lehetőséged, és real menne minden, ha alien szintet lősz be az első versenyeidre, akkor alien szintű AI ellen mész, számolhatná a pontokat, kaphatnék különböző jelvényeket, vagy tegyük fel ha nagyon gyengén menne, akkor ki is baszhatnának a csapatból. (Ilyenkor érdemes lenne gyengébb fokozaton kezdeni...)

nah mindegy, nagyon jól meg lehetne csinálni szvsz, csak hát az AI nehéz. Előnye lehetne, hogy itt offline lehetne a néppel teszteltetni a dinamikus napszakot, időjárást etc. persze ezt lehet máshogy is, de nah. aki az hiányolná, az még az online bevezetés előtt megkapná amit akarna, esetleg újra csatlakozna... nah mindegy.

azt viszont hallottam hogy vannak már repülő madarak, vagy csak tervbe van véve? (tudom apróság, de ez rémlik, és tudom nem nagy szám ma már, de azért jó látni, hogy ilyenekre is figyelnek - ha csak minimálisan is..)
  • Alexease
    Amiota van full dinamikus napszak es idojaras, es mukodik offline az AI teljes karrierrel, sokkal jobb a progi:) Ezekrol sem kaptam levelet?!?!:)
  • unrealnoise
    már kétszer vagy háromszor kaptam mailt, hogy várnak vissza, meg hogy most is csak 10$ 3 hónap, és nem is a pénz a baj, hanem kicsit az élmény nem egész nekem. viszont az ilyen mailekhez hozzácsatolhatnák mit terveznek, milyen fontosabb újítások lesznek, kicsit jobban is lehetne (vissza)csalogatósdit játszani...
  • Alexease
    Megvarhattad volna, amig a dollar felmegy 300Ft-ra:)))))
  • petesilver
    Kaptam én is ma egy mailt, hogy bár nem szokásuk, most az egyszer visszaküldik :D
  • thedriver
    Ha nem játszol már, írj nekik. Nekem visszautalták a pénzem, igaz, tőlem csak 30 dollárt nyúltak le. Szerintem ők is jól tudják, hogy nem fair dolog megkérdezés nélkül meghosszabbítani az előfizetést, de nyilván megéri nekik.
  • Alexease
    Azota annyit valtozott a helyzet, hogy en sem ertem miert (bar tippem lenne:P), hiaba kapcsolja ki az ember, valahogy „visszakapcsolodik":) Nekem is be volt kapcsolva, pedig tuti kikapcsoltam;)
  • petesilver
    Sikerült belépnem, másik emailcímet használtam régen :D Az volt, autó renew funkció (by system), hej de szép :D Pedig arra tuti emlékszem, hogy Alex írta is ezt anno, de hát mikor volt az már, vagy 2 éve....:D
  • petesilver
    Óbakker :( nem mentem kb 1 éve iRacingel, megszűnt a régi emailcímem is. Jött egy levél, hogy letiltották a bankkártyám, mert lehet visszaéltek vele. No, megnézem az egyenlegem. Jééé, iracing lerántott róla 100 dollárt, gondolom éves díj lehetett. Sebaj, belépek iracingre, letiltom a renew funkciót, gyanítom anno úgy maradt. Deee nem tudom letiltani, mert már rájöhettek hogy nem jó az emailcímem, így belépni sem tudok, Eeeez de király. Szerintetek hogyan oldjam meg?
  • kigyi
    Amúgy is hiányzik pár dolog lehet ezt érdemes lenne megjátszani, valamennyire kompenzálná a rettenet erős forintunkat is.
  • Alexease
    Igen.
  • kigyi
    Jól értem, hogy most 75 dolcsi befizetése estén kapok 100-at összesen? És amikor én ezt elköltöm (gondolom el lehet pályára/autóra) akkor még mehetek a 6 cuccot megvásárlós kedvezményre is?
  • santibi
    Holnap dec. 11.-én 15 órától az iRacers liga vendége Wéber Gábor. Aki szeretne részt venni a beszélgetésben várom. TS adatait megtalálod a fórumunkban.

üdv.