• symbol
    mondjuk szerintem erről szó nem lesz, nem hiszem hogy ennyire leállna a gépezet. ha csak ennyivel is számolunk (ezer ember), akkor is 1000*3000 ft= 3.000.000 ft havonta. nem sok mondjuk, de szertinem világviszonylatban azért lesz bevétel rendesen. sokkal több mint sima játékeladásból.

és azért szerintem kiadnak egy csomó pályával bíró játékot, remek kidolgozással hangokkal és fizikával, de nem lesz dinamikus időjárásváltozás mondjuk. (mglepődnék) és pl szerintem az ilyeneken dolgozgatnak majd közben.
    meg még pályák meg minden. mondjuk őszintén. mit akarunk újabb pályákat? négyzetcentiméteres pontosságokat emlegetnek, azokkal elvileg a technika és a rászánt idő miatt, semmi probléma nem lesz/lehet.

valszeg nagyon-nagyon sokat dolgoztak érte a srácok hogy ilyen lehessen. és akárhogy nézzük azért ezt csak meg kell fizetni. grafikailag természetesen énis elvárnám mondjuk hogy támogassa később a dx10.1-et mondjuk és satöbbi, mert azért nah. ennyi pénzért legalább. plusz ahogy a képeken/videókon láttam nincs sisak nézet sehol. hm.

pedig azthittem ez mára alap egy simnél. szóval lesz itt még dolog sokféle. bár a pályákon és az alapvető javításokon kívűl nemtom mit tudnak majd adni érdemit, mert engem pl a sokféle autó annyira nem érdekel. :/ persze azért legyen :)

meg kiv lennék lesz e ai a játékban. de szerintem kell lennie. és ha már ai van, de szoftver, akkor ugye vannak akik megoldják majd hogy valahogy offline is lehessen ezt nyomni. reméljük :)

ez egy rfactor szerű játék lesz, annyi különbséggel, hogy itt a készítők készítenek, frankó dolgokat, nem lesz áttekinthetetlen szeméttel teli a net. :) remélem.