Játékprgramozás Pascalban
  • BBird
    A 15 év nem kifogás arra, hogy C-t tanulj. Amúgy meg én spec. tutorial-ból és KÖNYV-ből kezdtem tanulni, 14-15évesen. Tény, hogy pascal az egyik első olyan nyelv, amit könnyebb megérteni. De ha már ilyeneket csinálsz, mint a kiképzés demo, simán át tudnál térni profibb nyelvekre. Csak akaraterő kellene, nem kifogás a korra, meg arra, hogy nincs segítség. Mire jó a fórum, MSN, tutorial, könyv, iskola (már ha tanítanak nálatok).
    Minden program alapja az algoritmus. Az teljesen mindegy, hogy milyen nyelv. Ha azt megérted, érteni fogod a többit is, csak idő és akarat.
    Egy programozót nem ismerek, aki 100%-an ismerne egy adott nyelvet. Pedig nem egy programozót ismerek, ismertem, híresebbeket, kevésbé híreseket. ;-)
    Szóval nem az én felfogásommal van a baj, értem én, hogy csak a kifogásokat keresed. :-D Najó, azért mondtam már, hogy szerintem is lehet alkotni pascalban, és tényleg lehet benne jókat alkotni. Egyszerű, könnyű, és jó... egy szintig. De akkor ígérd meg, hogy ha már úgy érzed készen állsz, átállsz! Az erő veled van! :-D