• testerxx1
    Otthoni buherálásra? Részben, meg munkára, meg szervernek, meg speciális munkaállomásként, meg sorolhatnám... Lévén számos architektúrán fut (többszörösén mint az M$), ezért hát nem csoda, hogy a felhasználási területe is jóval szélesebb :) Amúgy játékra Én PS2-öt, és WinXP-t is használok, és lehet hogy majd veszek XBox-ot, De a véleményem az, hogy mindent arra kell használni amire igazán jó. Én szerencsére megtehetem, hogy játékra külön eszközt tartok fent (PS2), így nem kell szívjam a fogam, hogy milyen jó gama jött ki PS-re és windows-ra meg meg se fog jelenni... Hát ez van, szóval a játék mellett lehet másra is használni egy gépet (Nekem szükséges is!!), és a játék piac területét a WinXP messze nem öleli fel, vagyis jó sok fehér folt van amit a konzolok töltenek ki!! Hát ez van :) Amúgy szerintem elég gáz, hogy a legnagyobb fejlesztőbázissal rendelkező cég, a Linux distrib-ekhez képeset minimális kódját ilyen lassan tudja csak átportolni ext64-re... Szerintem ez is gáz benne, számos más architektúrális hiba mellett, úgy hogy Én szerencsésnek érzem magam, hogy már nem kell rajta dolgozzak :) De aki nem dolgozik linux-al és windows-al is, és nem ismeri mind kettőt ugyan olyan mélységben, az lehetőleg ne próbáljon objektív véleményt kialakítani róluk, előbb ismerje meg mind kettőt, aztán beszéljen...