Fél éven belül megjelenik a 64 bites Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS2-vel kissé fel is hördült, valami 25%-al kellett lejjebb vinnie az árait amikor kijött az MS a dobozával.
Szted az új Xbox 2 es meg Play Station 3 szted mennyibe fognak kerülni??? Olyan hardwerek mellet amiket tartalmaznak, én nem lepõdnék meg ha többszázezer lenne.
Amúgy meg a warezos kifogás sztem lol, mert manapság már a szélessávú netek "elterjedésével" a konzolokra is ugyan úgy le lehet tölteni a gammákat.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Egyébként léteznek emulátorok win és linux platformokra (pl. www.pcsx2.net), csak a legalitáshoz birtokolnod kell egy console-t is, nem elegendõ letölteni a firmware-jét a netrõl :).
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Úgy értem hogy a jelenlegi Windowsom akkor lett telepítve, de már az elõtt is Windowsot használtam...
Ugye lenne AMD meg Intel Windows 64 bit meg akkor a sok game azt vagy kijött volna mind a két technológiára vagy csúsztak volna a sok optimalizálás miatt vagy rengeteg patch jött volna vagy az egyiken megy 100 fps-el a másikon meg csak 50 fps-el stb...
Így jó hogy ugyan azt a technológiát használja az Intel meg az AMD is.
VAGY NEM???
Divat manapság hogy mindenki fikázza a Windowsot? Nekem nincsen vele bajom, lassan 2 éve használom már és semmi gondom vele... KOPP KOPP KOPP
Ha valaki nem tudja rendbentartani és nem tudja hogyan is lehet hatásosan megvédeni az akkor használjon mást, de ne fikázza...
Ahhoz, hogy jelenleg korrektül nyomjál játékokat szinte válogatás nélkül linuxon, ahhoz a WineX kell neked. Az pedig kereskedelmi cucc. Tehát a Linux Gamer Ed. is csak kereskedelmi lehetne.:) Ha meg oylan OS-ért akarsz fizetni ami kereskedelmi, arra ott a win. A szép áraival, és jobban "átérzed" a kereskedelmiséget, mert aröltve vannak a BSA-val. Ráadásul ha azt veszed, nincs is szükséged emulátorra, ami a sebességen fog meglátszódni.:)
Ráadásul kevés dolog hátráltatja jobban a linuxos áttörést a játék fronton, mint a Wine(X) páros. Így senki nem mozdul, csak ül a babérjain. Senkinek nem érdeke csipkedni magát, hogy legyenek natív linuxos portok. Csak a legnagyobbak kiélesedett versenyében érdek (Epic vs. Id soft.).
Mielött szurkálódnál azért nézz magadba, én nem bántottalak téged. Annál a felhasználónál viszont valóban felöbbrendünek érzem magam, akinek a legsúlyosabb érv egy OS mellett, hogy milyen játék is fut rajta. De ezt a fajta felhasználót még a winhez értök is lenézik egy kicsit.:)
Én mindössze arról beszélek, hogy a linux "tiszta lappal kezdett". Értem ezt úgy, hogy nagyon sok sallangtól mentes. Pl: nem eslödleges "láma OS", nem Warez OS, stb...
És nagyon nem szeretném megérni azt, ami a wines világban sajnos lassan "termszetes", hogy olcsó jános 1 bites userek adják el magukat rendszergazdának, mert be tudott állítani egy DNS-t, ráadásul még érti is mit csinált.:) Az elözö hozzászólásom konkrétan erröl szólt :)
Magyarán nem akarom, hogy felhiguljon a linux rendszegazdiság, mint szakma. :)
Hogy azért visszaszurjak neked (mert így fair ;) a win ismeret manapság már nem elég egy szakembernek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt már mondjuk kevésbé értem, hogy miért okoz ez majd neked örömet. Valószínûleg ettõl felsõbbrendûnek érzed magad. A bibi ott van, hogy ettõl senki nem fog rád felnézni bármennyire is szeretnéd.
Akinek a legnagyobb érv a linux mellett az lenne, hogy mennek-e rajta a játékok, nos annak szerintem nem való. És ne is telepítse. Az ilyet igen kevés linuxos támogat. Tele tököm a "hú bazz. Felraktam linukszot, de száksz mert nem megy rajta a HL2". Az ilyent szoktam elküldeni nagyon csúnyán nagyon messze. :))) Én legalábbis nem örülnék neki, ha olyan "nép OS" lenne mint a win. a linux kerüljön irodákba, szerverekre, meg azoknak a home usereknek a gépére, akik szeretik buherálni, megismerni a gépüket. A Gamereknek meg maradjon a WIN.
Ha igen felteszem a Linuxot.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt is lehet róla olvasni!
Pistikének Csajáganekeresdre nagyon is megteszi a windows, meg sokmindenki másnak is csak legyen 1 kocka a közelben aki egyszer normálisan megcsinálja...
A linux/unixos kijelentésed még érdekesebb, azt tudom mondani, hogy attól függ....
Nagyon régóta lehet normálisan játszani linux alatt is.... És ezzel az 1ik legnagyobb ellenérv kilõve. Servernek meg nem hinném hogy lenne bármi szégyellnivalója.... A hozzánemértés már nem az oprendszer bûne. Mondjuk ez igaz windowsra is...
Már látom elõre mennyit fogtok sírni meg fikázni hogy mekkora a longhorn gépigénye.....
A nyilatkozat pont Intelék ellen szólt...
Mivel nem 100%-osan kompatibilisre implementálták az AMD féle 64 bitet :)
Azt monta kedves barátunk, hogy nem fognak külön Intelbácsinak windowst csinálni mikor félig kész van AMDre..... Nade gondolom a lebas*ást megkaphatták érte ezért lett ennyire eltolva a megjelenés addig amig végre Intelék is készen lesznek.....
amúgy azért csinálják a pprogit az AMD miatt, mert pár év múlva sok 64 bites gép lesz. (NEKEM IS, DE NEM INTEL!!!
Those who wish to follow me I welcome with my hands
\"There is no respawn or load game in real life!\"
;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs