• strogg
    archoven: nincs szerencsém, mert szépen lassan a linuxra is kezdenek "in box" megjelenni a telepítök. Ennk okát már számtalanszor leírtam, szóval semmi gond.
    Mielött szurkálódnál azért nézz magadba, én nem bántottalak téged. Annál a felhasználónál viszont valóban felöbbrendünek érzem magam, akinek a legsúlyosabb érv egy OS mellett, hogy milyen játék is fut rajta. De ezt a fajta felhasználót még a winhez értök is lenézik egy kicsit.:)
    Én mindössze arról beszélek, hogy a linux "tiszta lappal kezdett". Értem ezt úgy, hogy nagyon sok sallangtól mentes. Pl: nem eslödleges "láma OS", nem Warez OS, stb...
    És nagyon nem szeretném megérni azt, ami a wines világban sajnos lassan "termszetes", hogy olcsó jános 1 bites userek adják el magukat rendszergazdának, mert be tudott állítani egy DNS-t, ráadásul még érti is mit csinált.:) Az elözö hozzászólásom konkrétan erröl szólt :)
    Magyarán nem akarom, hogy felhiguljon a linux rendszegazdiság, mint szakma. :)
    Hogy azért visszaszurjak neked (mert így fair ;) a win ismeret manapság már nem elég egy szakembernek.