Nem ez az EA sport filozófiája csak tudom mivel évek óta kiegészítőket készítunk, illetve rakunk be hozzá.
Pénzre mennek ezért csinálják.
Látszik ez a multi-s filozófiában, nem véletlen nincs direct ip, várhattok egy patchre ami nem lesz.
Konami filozófiája pedig az, hogy a konzol hozza a pénzt a PC-s rész nem annyira fontos.
És hogy mindenféle hülyeséget azon vitatkoznék, szerinted lehet az, de még nem láttál akkor egy hülyeséggel feltuningolt focit.
Amúgy a fifába is pont ezeket kell csak ott nem lesz olyan jó pl a gyep+az arcok, amiket ugye eredeti arcról illetve fényképről készíthetsz.
Szóval idéznélek azért játszhatóbb az UEFA mert nem kell rostert letölteni hozzá?
És mert ugye pont te tök egyszerűen be tudod állítani a gamepadod hozzá :-)
Két kérdés
Lehet a fifában a játékosváltást csúszkán beállítani?
Lehet a fifában mindenkinek egyedi gólörömöt beállítani?
Lehet a fifában a közelebbi a távolabbi esetleg az érkező ember elé élesen beadni?
Lehet a fifában L1 lenyomásával automatikus kényszerítő paszt adni?
Számomra ezektől lesz pl játszhatobb nem attól, hogy azon lovagolok, hogy le kell egy rostert tölteni amit saját magam szerkeszthetek.
Teis tudod, hogy nem a rostertől lesz játszhtó egy játék.
Ez duma.
UEFA enyhén szólva se tökéletes.
Sokat javult hálisten átvettek pár jó dolgot.
Miat, hogy megint?
Szerintem pont arra válaszoltam.
Nem kapcsoltad be a kapust hidd el nagyon szépen ki fog az jönni, soxor mikor nem kéne akkor is.
Szval itt nem a kapus kijövetelével van a gond hanem, azzal, hogy nem tudtad hol kell beállítani sztem.