• shad0w
    Nna, lejátszottam első pár meccsemet, mint ígértem most megprobálom röviden leírni eddigi tapasztalataimat. Amit így egyértelműen kijelenthetek ennyi játékidő után is az az, hogy a játék valami iszonyatosan csúnya. Bár ez nem meglepő a FIFA-tól, de ez azért már tényleg nagyon durva. Hogy csak emlitsek néhány példát, távolról csak azt lehet látni hogy a játékosok mezére rá van vmi hányva hátulról nem lehet kivenni a játékos számát sem, a nevéről nem is beszélve. Nagyon vicces, hogy pl van Nistelrooy-nak távolról még egészen őszes haja van, és ahogy közeledünk hozzá úgy sötétedik :) A bal felső sarokban ugye kiirja a gólt és a gólszerzőt, valamint a cseréket is, hát azért az animáció jobb volt szerintem, de úgylátszik ez igy egyszerűbb volt. A bedobás annyiban változott, hogy a gép sokkal szorosabban fogja az embert nehezebb elmozogni, de ha ő jut bedobáshoz akkor csak kétfajta bedobást ismer: vagy közelebb fut, vagy távolabb. Ráadásul nekem még itt az tűnt fel, hogy ezt még csak nem is variálja, szal van egy meccs ahol ugy dob be h közelebb fut a vonalhoz, majd a másik meccsen meg távolabb :) A szabadrúgásnak nemhiszem, hogy javára vált ez a fajta leegyszerűsítés. hogy egyszer kell csak jó helyen megnyomni a gombot, túl egyszerű lett szerintem. Az viszont jó, hogy többféleképpen lehet lőni a szabadot, erőből, csavarva stb. A szöglet határozottan jó lett szerintem bár azis kicsit túl egyszerű, ha egyszer ráérez az ember akkor bármikor gólt tud szerezni belőle. A kapusokon és az OTB-n is állítottak kicsit, sztem az igy jobb lett. A küldetésekről egyelőre nem tudok túl sokat elmondani mert eléggé az elején járok még, mindenesetre eddig még élvezhetőek. Nekem is sikerült elérnem elegendő pontot, hogy megkapjam a Beach Ball-t, de még nem tudtam rájönni h mire való, vagy hogyan kell használni. Ja és mégvalami: azzal a hanggal amit kiad a gép mikor egy lista aljára érsz és te még nyomnád tovább embert lehetne ölni... Összességében túl sok változás nincs a FIFA2005höz képest, valóban kicsit úgyfest az egész mint egy (nem túlságosan)felturbózot fifa2005. Amiért megérheti vele játszani az csakis a BL és a Season mód ami azért valamennyire fílinges. Ja és ami mindent elmond arról, hogy mennyi a változás a fifa2005-höz képest az az, hogy semi pro szinten 4 meccset játszottam, az eremények a következők: 3-0, 7-0, 7-0, 10-0 mindig az én javamra. Szerintem nyugodtan lehet kezdeni a Seasont professionalon vagy akár worldclasson is mert elvileg közben nem lehet állítani rajta, hiszen ettől függ mennyi pontot kapunk a küldetésekért...