• Tuvok #577
    Figyu .
    Gondolj bele, hogy eleve egy ilyen lámás pontrendszernek mennyire lehet komoly alapja . Az egész 1 nagy poén, ha valami komolyabb büntetőrendszer lenne, eleve nem ilyen lámával kellene csinálni az egészet . Várható volt, hogy az egész el lesz viccelődve, mégha ti modok nem is így gondoljátok / akarjátok, de ha tényleg büntetni akartok, akkor egyszerűbb lenne minden modnak adni ban jogot, és ha használnia kell, használja . Talán van minden modnak annyi sütnivalója, hogy nem felejti el levenni 1 hét után, de akinek nincs esze, legyen notesze . Ez az egész most olyan, mintha a VIP csillagok helyett lehetne lámát tenni, de mégsem lehet, mert valami 'rosszat' kéne tenni érte (ez kerülget), komolyan mondtam, hogy fizetek VIP-et, mert nekem a csillag csak azt jelzi, hogy ki milyen nagy basszájba a fórumon, viszont a lámáknak elég nagy vonzerejük van, és biztos lennék benne, hogy a VIP-ek elég nagy része lecserélné a csillagját lámára . És annak megint nemtom mi értelme, hogy mióta van ez a rendszer, minden mod csak az 5 lámájával tud vagdalózni, komlyan azt érzem, mint amikor egy 4 csillagos VIP 'újreg köcsögöz' mindenkit . Sajnálom, nem tehetek róla, hogy nekem ez a lámás dolog poén szinten ennyire bejött, és ha elfogadtok egy javaslatot, akkor lámákra ne próbáljatok komoly büntetőrendszert alapozni, de ha csak fapovával tudjátok fogadni az eleve vicces dolgokat, akkor inkább nem is érdekel az egész, ha 0, ha 5 ...