Vlala#120
"Az internet szabadsága terjedjen addig amíg másnak nem okoznak károkat." /Random_/
Ez így van, de egyrészt ebbe bármi belemagyarázható, másrészt lehetetlen olyat írni, ami mindenkinek tetszik. Gonosz énem nem hagy a Mehet! gombra kattintani addig, amíg le nem írom: a crack, warez, serial, honnéttőccsemle és ezekhez hasonló kifejezéssel máris anyagi károk okozását helyezte kilátásba a hozzászóló.
Szv az internet szabadságáról: fel kellene már fogni, hogy nem az vagyok a gép előtt, aki akarok, hanem a netes társadalom egy polgára, jogokkal és rám vonatkozó rendszabályokkal. Itt ugyanúgy van irányító-büntető-végrehajtó szerv, mint a valódi életben, és nem azért van, hogy kritizáljuk, hanem azért, hogy rendet tartson.
Ezt a pár sort kellene tudatosítani magatokban, és nem (jött egy gondolatom, de nem írom le... repülnék, mint anyósom a seprűn :-) ) hápogni mindenkire, hogy "megsértett, és neki szabad amit nekem nem". Van az SG-nek egy jól kivitelezett privátüzenet-rendszere, amelyen tényleg csak a feleket érintő környezetben lehet a félreértéseket tisztázni.
Ugyan nem nekem szól, de a tolerancia szót én is hallottam, és tudok toleráns is lenni. Egy ideig. Először, másodszor, ha überjó kedvem van, akkor harmadszor is. Tizedszer már semmiképpen nem.