• Bucser
    #36
    Én meg azt nem értem, hogy miért beszélsz hülyeséget:D Mi az ha kifagy magával ránt mindent??? Xp alatt már lezárod az explorer exét aztán CTR+ALT+Delete start process begépeled explorer exe és nesze minden megy tovább és cxaka befagyott sexplorer exe tűnt el...

    NA persze aki 2004-ben még mindig 98-at használ azt sajnálom...

    Engem meg pont a Tabbed browsing zavart. ÉS ráadásul az IE history mindent elment akár idő szerint is csoportosíthatod így ha valamit elkezdtél valaha is megnyitni újra előhívhatod.

    Igen az érdekes feature-je majd minden mozilla kliensnek, hogy ha kilépsz véletlen akkor is menti az oldalakat.. hát ennyivel tud többet.. Míg az IE-hez egy többmilliárdos cég ad supportot... Úgyhogy semeddig nem tart nekik hozzírni egy ilyn feature-t ha elég nagy a piaci nyomást.

    A Monopol helyzetet pedig az jelenti, hogy adott téren nincsen és nem is vehet részt más részvevő.. tudtommal microsoft nem íratott egyetlen szoftvergyártó céggel olyan szerződést sem, hgy ebben és ebben a szegmensben ezt és ezt nem jelentethetnek meg. Bárki előjöhet egy jobb dologgal és arra reagálni fog a Microsoft.. JA hogy Bolha ugrik neki az elefántnak?? hét hajrá láttunk már olyat, hogy egy kis béka kipukkasztott egy óriást (ugye magánprogramozók (fájlcserélő fejleszők) által nehéz helyzetbe hozott filmes kiadók). Ha jobbat csinál mindenkinek szíve joga, hogy FF-et használjon. IE nem szűri a FireFox hirdetéseket SZABAD VERSENY VAN!

    HA jobbat gyárt és ezt a KÖZÖNSÉG is úgy véli akkor azt fogják választani és lecserélik az IE-t ha meg tényleg olyan nagyon jó MS meg fogja venni és IE-be beépíti a képességeit. Persze nem bagóért szokott ő technológiát vásárolni és a kis házi fejlesztőnek biztos jól jön az a 2-3 millió dollár amit a fejlesztéséért kapott (nem hinném, hogy egy ingyenes böngészővel valaha is többet kereshet) Ha meg Pénzért árulná nem venné senki hisz annyival nem jobb az IE-nél... (Én legalább is Browserért pénzt soha nem fogok kiadni....)

    NA röviden ennyi jutott eszembe a Microsoft ellenes dumáról és a monopolhelyzetről meg a FF-ről és IE-ről:) Cheers és szép napot minden kedves USernek:D