strogg#23
NEXUS szerintem attól, hogy 2004 van, és 200 GB-os vinyók, attól még igenis szempontnak kéne lennie a méretnek.
Emlékszem, amikor tavaly a kezembe került egy noti, 486-os, 4 MB RAM-al. És müködö oprendszert tudtam rá rakni, dekstop progival, szövegszerkesztövel, és müködött. Agyamat eldobtam ,amikor ikonos Desktop progit másoltam fel rá, és 312 KB-os volt a progi. Nagyon tisztelem az ilyen embereket, programozókat, akik piciben ilyen tuti programokat tudnak írni. Ne haragudjon meg rám senki, de az IE tudását a méreteivel arányban nem tudom tisztelni. Loser munka. Az FF 11 MB -os átlag mérete (sw platformtól függöen váltoik ide vagy oda picikét) határeset.
Ha ebböl a szempontból vizsgáljuk a dolgot az Opera pl nagyon igényes munka. Pici gyors, nagy tudású. tiszteletre méltó fejlesztés.
100 szóna kis egy a vége. Tényleg ne legyünk már szájberzombik. A mai napig szemponka kéne lennie, hogy kíméljük az erőforrást, vagy használjuk ki okosan. Ehhez képest a leghtöbb program optimalizálatlan, "harácsolja az eröforrást". Nem tudom tisztelni eme programok fejlesztöit.