• NEXUS6
    Háj PetruZ, (meg azért Archoven is)!

Én már nem akarok ezekről vitatkozni. A jelen piaci körülmények között, amikor is a M$ csinál szinte minden releváns programot a PC platformra eccerűen nem azonos sújcsoportú ez a böhöm, meg egy kis cégecske, akik valami kis szoftverből próbálnak megélni.
    Nekik van az egészre monnyuk 20 milkó dollárjuk, a M$ meg ha meg akar valami piaci szegmenst magának szerezni akkor évekig milliárdokat tud kiszórni az ablakon (lásd pl X-box) Nekik nem létkérdés bármiért is pénzt kérniük a Dózer licenszekből így is csak dűl hozzájuk a zsé. A cégecske az első veszteséges év után meg lehúzza a rolót.

Ha most a viszontválaszodban valami olyasmit tudsz erre mondani, ami meg tudja ingatni a véleményemet akkor szerintem esélyes vagy a köv. évi közgazdasági Nóbel díjra.

A tűznyúl meg csak azt akarta elérni, hogy kb ugyan olyan használható legyen mint az IE, de minden féle Egzpert Mikorszopsz Hómjuzer Hétvégi Tanfolyam (200 000 Ft+ áfa) nélkül (mert a nagybácsikám ennek hiányában bizony nem fogja megtalálni azokat a kis csekbokszokat, amiket itten felsoroltatok)
    A tűzinyuszi ezt a célt sikeresen teljesítette, a telepítője is kb csak 10-ed akkora mint az IE-é (igaz ez mostanában nem szempont;()

Én a magam részéről becsülöm, és egyfajta igényességnek tartom, azt amikor egy programot embereknek (sőt talán átlag embereknek) készítenek, nem pedig a M$ által behardwirezett szájberzombiknak.