Zuhan az Internet Explorer részesedése
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval inkább csak használni kéne normálisan az adott eszközt és nem a tervezõt szídni, hogy a motoros fogkefével nem tudsz fogat mosni, hanem csak egyszerre egy fogadat tisztítani míg a manuális olyan jól mûködött (mire megkáérdezik a supporton.: Elemet tett bele??)D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is maradok IE6 használó. ActiveX-et kikapcsolod mega biztonsági beállításokat szigorúra meg SP2-ben van Popup Blokker és kész is vagy.. Nem kell sírnod semmi iatt.. furcsa az elmúlt 2,5 év alatt összeen 1 vírust kaptam be a windowsba.. vajon miért??? Igaz az Blaster volt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is használtam a FireFoxot eleget, de az ideirkálókkal ellentétben nekem nem állt fel a faszom mikor azon neteztem.
Õszintén szólva semmi olyat nem találtam benne amiért megérné azt használni az IE helyett. Vírusokkal soha nem volt bajom, azok csak a lámákat fenyegetik.
Attól, hogy NEXUS ettõl érzi igényesnek meg férfinek magát én inkább szánalmasnak érzem mint követendõnek.
Õszintén szólva semmi olyat nem találtam benne amiért megérné azt használni az IE helyett. Vírusokkal soha nem volt bajom, azok csak a lámákat fenyegetik.
Attól, hogy NEXUS ettõl érzi igényesnek meg férfinek magát én inkább szánalmasnak érzem mint követendõnek.
Na, én is leváltottam az IE-t... De úgy tûnik, ideiglenesen. Mostanság a Firefox nem hajlandó normálisan mûködni, rákattintok egy linkre itt az SG-n (pl), s csak vár, csak vár, csak vár... Majd közli, hogy túllépett valami idõt. Remek. IE-vel meg tökéletesen megy. A Windows szinte "szûz", tehát nem is az a probléma.
/*WTF?!*/
én örülök az ff sikerének (mégha az ilyen hírekhez tett hozászólásaimból nem feltétlenûl tûnik ki)
de azért ne felejtsük el, hogy az IE6 nem mai darab ellentétben az új üdvöskével. Majd kijön az új win az új böngivel és máris vége a gyorsan jött dicsõségnek
(halkan megjegyzem, hogy ha minden "jót" beletesznek a longhornba amit igérnek, akkor nem lesz új winem)
de azért ne felejtsük el, hogy az IE6 nem mai darab ellentétben az új üdvöskével. Majd kijön az új win az új böngivel és máris vége a gyorsan jött dicsõségnek
(halkan megjegyzem, hogy ha minden "jót" beletesznek a longhornba amit igérnek, akkor nem lesz új winem)
A trojai es adware programok altalaban active scripting-en keresztul kerulnek a gepekre es ez csak az IE-ben van benne... nem hiszem, hogy akar nagyobb reszesedessel is annyira meg tudnak le'kelni a FF-ot mint az IE-t.
Y
Y
ha elterjednek az alternativ böngészõk, lessz azokra is trojai, meg adware, meg stb 😞
reménykedjünk, hogy 70-80% továbbra is igénytelen marad 😄
az mondjuk a negativ felhang, h igy minden lhama oldal IE optimalizált ...
reménykedjünk, hogy 70-80% továbbra is igénytelen marad 😄
az mondjuk a negativ felhang, h igy minden lhama oldal IE optimalizált ...
Forza.
Háj PetruZ!
"Az IE-ért soha nem kértek pénzt. Az NC-ért, v. az Operáért igen."
Épp ezt magyarázom én is! A M$ szépen beépítette az Dózerba az IE-t, az árát is!!!!
Ezek után télleg hüle az aki pénzt ad ki még akár egy normális böngészõért is!
Ha lett volna egy M$ aki az oprendszer fejlesztésébõl él meg, meg egy M$2 ami internetes programokból lenne kénytelen megélni, akkor õk is igencsak a fogukhoz vernék a garast és nem bizti hogy ingyér adnák a borzolójukat.
És akkor talán valaki csak abból is meg tudna élni hogy csak borzolókat fejleszt.
Ez a "használj más oprendszert" ötlet a jelenlegi piaci körülmények között (90%-dózer) nem aktuális!
De gondolom ezzel te is tisztában vagy.
"Az IE-ért soha nem kértek pénzt. Az NC-ért, v. az Operáért igen."
Épp ezt magyarázom én is! A M$ szépen beépítette az Dózerba az IE-t, az árát is!!!!
Ezek után télleg hüle az aki pénzt ad ki még akár egy normális böngészõért is!
Ha lett volna egy M$ aki az oprendszer fejlesztésébõl él meg, meg egy M$2 ami internetes programokból lenne kénytelen megélni, akkor õk is igencsak a fogukhoz vernék a garast és nem bizti hogy ingyér adnák a borzolójukat.
És akkor talán valaki csak abból is meg tudna élni hogy csak borzolókat fejleszt.
Ez a "használj más oprendszert" ötlet a jelenlegi piaci körülmények között (90%-dózer) nem aktuális!
De gondolom ezzel te is tisztában vagy.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt is Firefoxxal nézem és írom.
1. Simán megvolt a lehetõséget választani, hogy más böngészõt - vagy akár oprendszert - tegyél fel. Ezen az alapon szidhatod a linux disztrib-eket is, mert azok a mocsadékok jóformán csak mozillát raktak mellé, és nem nyújtottak szélesebb választási lehetõséget.
2. Az IE - annak ellenére, hogy bele van/volt építve az oprendszerbe is - ingyenes volt. Ingyen letölthetted akárhonnan, ingyen megkaptad a frissítéseket, javításokat. Most is.
3. A legelsõ böngészõ, ami pénzbe került, az a Netscape 3 volt. A vele párhuzamosan futó IE3 olyan mértékben f*s volt, hogy minden gépen NC3 volt (akár bétás, akár törött idõkorlátú). Az IE-ért soha nem kértek pénzt. Az NC-ért, v. az Operáért igen.
2. Az IE - annak ellenére, hogy bele van/volt építve az oprendszerbe is - ingyenes volt. Ingyen letölthetted akárhonnan, ingyen megkaptad a frissítéseket, javításokat. Most is.
3. A legelsõ böngészõ, ami pénzbe került, az a Netscape 3 volt. A vele párhuzamosan futó IE3 olyan mértékben f*s volt, hogy minden gépen NC3 volt (akár bétás, akár törött idõkorlátú). Az IE-ért soha nem kértek pénzt. Az NC-ért, v. az Operáért igen.
Én is kezdek teljesen leszokni az IE-rõl. A Firefox télleg szupi. Olyan kis aranyos.
Bár ennek az egész versenynek annyi értelme sincs mint amikor az ember a Csakón Tórmádó meccset nézi a tévében.
Mer hogy anyagi vonzata még annyi sincsen.
A bíróság nagy ívben tojt anno '98-ban arra, hogy a M$ bedolgozta a saját borzrét az oprendszerbe, amivel végül is a versenyt mint olyat kinyírta. Hát ezekszerint valakit ez nem zavar ebben a kibaszott nagy szabadversenyzõs kapitalizmusban.
Ha valaki ezekután brózermûfajban akar még indulni, az kénytelen ingyér adni, mert a júzer erre félretett pénzét, a M$ az oprenszer árában lenyúlta.
De monnyuk ezek szerint terjed az igényesség!!!! 😉
Manapság már csak az emberek 90%-a igénytelen.
Õõõ, izé, hát nem érzem sokkal jobban magam.
Bár ennek az egész versenynek annyi értelme sincs mint amikor az ember a Csakón Tórmádó meccset nézi a tévében.
Mer hogy anyagi vonzata még annyi sincsen.
A bíróság nagy ívben tojt anno '98-ban arra, hogy a M$ bedolgozta a saját borzrét az oprendszerbe, amivel végül is a versenyt mint olyat kinyírta. Hát ezekszerint valakit ez nem zavar ebben a kibaszott nagy szabadversenyzõs kapitalizmusban.
Ha valaki ezekután brózermûfajban akar még indulni, az kénytelen ingyér adni, mert a júzer erre félretett pénzét, a M$ az oprenszer árában lenyúlta.
De monnyuk ezek szerint terjed az igényesség!!!! 😉
Manapság már csak az emberek 90%-a igénytelen.
Õõõ, izé, hát nem érzem sokkal jobban magam.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
← ElőzőOldal 2 / 2