Neumann János, Nikola Tesla, Albert Einstein
  • palack
    A quantun-teleportáció érdekel? Az egy rossz értelmezés eredménye. Ugyanis a helyesebb(?) megfogalmazás a quantum-telepátia. (A szegény tudósok sajnos(?) nem jártasak a parapszichológiában :-)). Teleportációnál ugyanis arról van szó hogy valamilyen ANYAG "a" pontból "b"-be kerül 0 idő alatt. Itt nem erről van szó. Itt az INFORMÁCIÓ kerül "a" pontból "b" pontba 0 idő alatt, és ez is csak látszólag. Ilyen "quantum-teleportáció" részesei vagyunk egyébként mindannyian minden nap minden pillanatban. Elég ha mindketten bekapcsoljuk a rádiónkat a rádióadótól azonos távolságban, de más irányban. Mondjuk egy Bp-i adót én Szolnokon hallgatok, te meg Győrben (kb. egyforma távolságra vannak). Ekkor a nálad megjelenő információ nálam is megjelenik ugyanabban a pillanatban. Gyakorlatilag 0 idő alatt jutott el a nálad levő információ hozzám, és viszont. Ezek a gagyi tudósok pontosan ezt reprodukálták, csak valami quantum-maszlaggal megfűszerezve. Csakhogy ezt jobb helyeken még telepátiának sem nevezik, ugyanis ahhoz az kellene, hogy erre az információra én vagy te hatással legyen. Ez viszont nem teljesül. Tehát nem történik HASZNOS információ továbbítás. Ha már hasznos lenne (mondjuk betelefonálnék a rádióba) akkor a 0 időkritérium nem teljesülne.
    Én csak azon csodálkoztam, hogy ezt tudományos folyóiratokban közölték le, és nem az Ufómagazinban :-)))