"Pl a telepátia, a távolbalátás ténye már rég be lett bizonyítva tudományos módszerekkel."
A távolbalátással nem tudom mi a helyzet, de telepátiával kapcsolatban pár éve történt velem egy érdekes dolog:
A TV-ben volt egy műsor, amiben a telepátiáról volt szó és kísérletet is végeztek. A műsorra már alig emlékszem, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A 10 éves öcsémet leültettem a nappali ban az asztalhoz és a kezébe adtam egy ceruzát és egy papírlapot. Azt mondtam neki, hogy most bemegyek a szobába, a neten keresek egy képet amit nézni fogok. Ha le tudja rajzolni, hogy mit látok, akkor kap egy csokit.
Szóval bementem a géphez, becsuktam az ajtót és teljesen véletlenszerűen kerestem egy képet a neten.
Azt hiszem egy fákat ábrázoló képet talátam és kb 2 percig néztem.
Amikor kimentem, meglepődve láttam, hogy öcsém fákhoz erősen hasonlító függőleges vonalakat rajzolt.
Na mondom jól van, ismételjük meg!
Megint bementem és keresgéltem a képek között. Találtam egyet, amin egy gumilabda volt, de pár másodperc után úgy döntöttem, hogy inkább ugrok következőre, ami egy épületet ábrázolt négyzet alakú ablakokkal. Két perc után kimentem következőt láttam: A lap tetején volt egy félig meddig szabályos kör, alatta pedig egy téglalap alakú forma, benne egymás mellett jó pár négyzettel.
Persze egy ilyen összecsapott kísérlet nem bizonyít semmit, de azért valamit jelenthet.