• [NST]Cifu
    A "hát..." arra utal, hogy nem igen tudtam fogást találni rajta. :)
    Személy szerint jobbnak tartom az eféle dolgokkal kapcsolatban a Monroe Intézet-féle hozzáállását, mint az Uri Geller és Co. szintű (saját vélemény!) sarlatánságot..

Sajnos nem igaz, hogy az orvosok az esetek többségében mindent megtesznek a gyógyulás érdekében. A legtöbb orvosnak hiányosak az ismeretei, pontosabban le vannak maradva (persze időhiányra panaszkodnak, valójában csak akkor bővítenék az ismereteiket, ha kényszerítenék őket).

Jó, akkor az összes orvos azon dolgozik, hogy megdögöljünk, és különben sem értenek a gyógyításhoz, ez elvitathatattlan...
    [apró](a félreértések elkerülése végett ez irónia volt...)[/apró]

Miért? Miért vagy olyan biztos benne, hogy megérdemli, hogy így beszélj róla? Teljesen és végérvényesen kizárod azt a lehetőséget, hogy nem csaló?

Egy előadását láttam személyesen, ahol mindenfélét állított (gondolatott olvasott, pozitív aurájával feltöltötte a jelenlévőket, stb.), de nem sikerült semmi olyasmivel előállnia, amely meggyőzött volna arról, hogy emberfeletti képességei vannak. Mondhatnám, hogy olyan szinten szkeptikus vagyok, hogy talán csak immunins vagyok rá, de a baj ott van, hogy akkoriban még hittem az ilyen dolgokban.