• NEXUS6
    Háj Cifu!

A 3. verzióba én azt is beleértettem amit te hiányoltál belőle. Bocs ha nem voltam egyértelmű!

Látom többen nem értették teljesen azt amit a gesztenyével akartam mondani.
    Ezért megpróbálok konkrétabb lenni.

Na most, volt egy magyar származású szintén roppant híres mágus a Hudini. Roppant módon szerette az anyját, így halála után (természetesen a kedves mama halála után) minden követ megmozgatott, hogy valahogy kapcsolatba léphessen vele. Elment egy spiritisztához, aki történetesen átvágta.
    Na most ettől kezdve ő is kereszteshadjáratot folytatott a spiritiszták ellen, és egy csomó ilyen előadást csinált, ezekben megpróbálta leleplezni a módszereiket.

Na most én a Randinál is valami ilyesmire gondolok.
    A legtöbb bűvész csak örül, ha vannak az ilyen amatőrök, akik a gyenge műsorukat a hitelesség látszatával próbálják eladni. (mint pl a fülöpszigeti hittel (z)sebészkedők.)
    Ez a bűvészeknek is csak reklám, mert nekik is kell egy csipetnyi misztikum. Egy racionális világban, ahol minden egzakt módon be lenne bizonyítva a kutya se lenne kíváncsi a bűvészekre sem, hiszen mindenki tudná, ők is csak csalók.

Ez a Hudini gyakorlatilag szeretett volna a spiritizmusban hinni, mert szüksége volt az annyával való kapcsolatra. De mivel rájött, hogy a spiritiszták nem összekötik, hanem inkább elválasztják tőle ezért, szinte érthetetlen dühhel fordult azok ellen akik végül is neki is csak reklámot csináltak.

Nem értem ez a Randi miért nem íratkozik fel mondjuk a Monroe intézet tanfolyamaira, azok sem olcsóak, de nem is kerülnek egy milkóba. Ott bárkinek megtanítják az asztrális projekciót.
    Saját "szemével" olvashatná el a páncélszekrénybe betett lepecsételt számokat, meg kerék alá tennék onnan is kivennék.

Ez az egész hír nem egy nagy szám (csak az a milkó teszi azzá).