• [NST]Cifu
    Úgytünik itt egyeseknek orvosfóbiája van...

NEXUS6:

De ha már itt tartunk, a balesetek fontos tényezője a "figyelmetlenség". Vagy is a koncentrációs zavar. Ami szintén stressz eredménye lehet.

Sajnos nem az volt...

Igen, ezeket nem annyira. (Bár valami gerinc problémám nekem is volt-több évig-, de aztán elmúlt, lehet hogy kezeltetnem kellett volna?;)

Esetleg talán csak tornázni/úszni? Nekem a gerincfájdalmaimra azt ajálotta az orvos. Micsoda meglepetés: bevált... :)))

Mindíg 3 eset lehetséges
    1. Beledöglik az ember a bajába, a kezeléstől függetlenűl
    2. Korház/gyógyszer/"gyúrcsók" függő lesz
    3. Meggyógyul

Kicsit érdekes nézet, azért ne zárd ki teljesen, hogy a Korház/Gyógyszer után meggyógyul. Sokak esetében ugyanis ez a (4.) eset történik...

dez:

És ez még a legkevésbé rossz tapasztalat, amit orvosokkal kapcsolatban szereztem az elmúlt 10 év során.

Pozitív tapasztalatod nem is volt az orvosokkal kapcsolatban?

Mondanék egy ellenpéldát: egy ismerősöm kifejezetten utál orvoshoz menni, de nemrég komoly hasfájdalmai voltak, úgyhogy végül elment a körzeti orvoshoz. Az orvos vakbélre gyanakodott, és szerette volna elküldeni fehérvárra, kivizsgálásra. Az ismerős közölte, hogy semmi pénzért. Az orvos felírt fájdalomcsillapítót (ilyen jellegű fájdalomnál a masszázsnak van értelme? :)), valamint még két gyógyszert és fekvésre, valamint a vakbél felett jegelésre (zsacskóba jég, és ezt a vakbél felett a hasra helyezni) utasította az illetőt, meghagyva, ha két napon belül nem enyhülnek a fájdalmak, akkor mindenképpen menjen vissza. Persze emberünk nem így cselekedett, egy nap az ágyban, majd utána ment tovább dolgozni. Rá négy nappal a fájdalmai már kibirhatattlanok lettek, körzeti orvoshoz el, ott pedig mentőt hívtak, és korházba vitték. Perforálódott a vakbele, elég csúnyán. Jó egy hetett feküdt kórházban. Már jól van, igaz diétáznia kellett két hétig, miután kijött.

Szóval tényleg, ne higyj az orvosnak, alapból hazudik és átvág. Ha bajod van, majd otthon kikúrálod magad. Vagy megdöglesz. Rajtad áll.