• NEXUS6
    Háj morgo!

Ezt ne vedd személyeskedésnek, de olyan eccerű vagy mint a faék.;)

"
    "Majd ha a kutatás nem kerül pénzbe ez akár kivitelezhető is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

1. hogyan oldod meg, hogy a kutatas ne keruljon penzbe?
    2. egyetemeken rengeteg kutatas folyik, amihez a kutatonak nem kell penzt invesztalnia
    3. rengeteg kutatashoz nem a penz, hanem inkabb az ido a szuk keresztmetszet
    4. azt, hogy uzleti celbol miket adnak el, hogyan lehet a tudomany szamlajara irni? Meg az is lehet, hogy egy kutato sem vett reszt a dologban!"

Hát nem ezt mondom én is?;))))
    Most teteted?
    Ne csak azt nézdd meg, hogy én mit írtam, hanem azt is hogy mi volt az a mondatod, amire válaszoltam:
    "esetleg probald meg kulonvalasztani az uzletet es a valodi tudomanyos kutatast.Bar ez itt szerintem már túl magas lesz neked. Talan mert naív, tapasztalatlan és laikus vagy a témában, aki Blikken nevelodott.."-ez a te mondatod, emlékszel?

Tehát, nem lehet elválasztani! Ezekután azt hiszem, hogy te is ezen az állásponton vagy.
    Ha meg nem lehet akkor gondolom és remélem most már egyetértesz, hogy dez-nek van igaza, amikor a gyógyszeripar/eü/kutatás pénzügyi összefonódására, és az egész rendszer betegség és nem egészségközpontúságára hívja fel a figyelmet!!!!!!!!