hat ha olyanokat allitasz folyamatosan, amit en nem tettem, es degradalo feltetelezesekkel elsz, akkor nem tudom mit varsz.
"Egyébként ezeket nem te írtad:
- arra, hogy mindent mástól (pl. orvostól) várni, hogy az gyógyszerrep pótoljon mindent."
NEM, nem arra irtam, hanem amit be is ideztem, de akkor beidezem megegyszer a gyengebbek kedveert:
"Akik ráadásul majd valami nagyon egyszerű, kényelmes megoldást fognak nyújtani."
ugyanis szerintem az a lenyege az orvosoknak, hogy nagyon egyszeru, kenyelmes megoldast nyujtsanak!
"Ajjaj... Tahát azért ne tudjon senki semmit, és tömje magába a gyógyszereket, hogy az állam megfelelhessen ezen magasztos céloknak?"
Mivan?? Ezt a hulyeseget mar megint hogy sikerult kiolvasnod? Az allam peldaja csak egy parhuzam volt, hogy sokminden nem mukodik tokeletesen, de jobb mint ha nem mukodne.
""Az allamok tele vannak hibaval, megis jobb hogy mukodnek, minthogy anarchia legyen."
Ki akar anarchiát? Tanultség, műveltség = anachia?"
MIVAN??? Mar megint mirol beszelsz? Tenyleg ennyire keptelen vagy kicsit is elvontan gondolkozni. Neked kar peldakat irnia az embernek, mert erdekes kovetkezteteseket tudsz levonni belole;)