morgo#368
"Azért a gyógyszergyárak sokkal zsírosabb állásokat ajánlanak, és jobbak a körülmények."
es? Az amerikai elnok meg milliokat tesz zsebre, meg mindenben kenyeztetik. Ettol meg nem kell mindenkinek amerikai elnoknek lennie.
(egyebkent elvastad amit irtam, vagy csak vaktaban valaszolgatsz? Hisz megint ugyanazt irtam le, hatha most megerted...)
"És az ajánlott irodalmakat sem tudod elolvasni, vagy önállóan utánanézni az említett témáknak?"
szerinted ez a forum miert nem alkalmas ilyen temak osszegyujtesere?
"a kutatások és felfedezések, és többek néhány Nobel-díjasnak hála - megváltozott."
hm... akkor megiscsak vannak kutatasok, amik hasznosak? Raadasul elismert kutatasok? Ne mond! Akkor megiscsak lehet ertelmesen/hasznosan kutatni?
"De már a tudományos műveknek, elismert szakembereknek, tudósoknak sem hiszel?"
na mi van, most meg a tudomanyos mu mar szentirat? Eddig egeszen mas volt a velemenyed. Termeszetesen megvan a sajat velemenyem, ami reszben egyezik egy adott kutatoeval, valamikor meg nem. De a kutatok sem mindenben ertenek egyet... Egyebkent nem latom, hogy mikor mondtam, hogy az emlitett dolgok nem valos problemak. Osszesen annyit mondtam, hogy nem a tudomany okolhato mindenert.