morgo#364
"De kicsit terjedelmes lenne kifejteni."
nyugodtan kuldj linket, vagy csak foglald ossze...
"Ha esetleg belegondolsz, maga is rájöhetsz pár dologra."
Ok. hulye vagyok. Hallgatlak!
"Márpedig nagyon úgy tűnt."
Akkor olvasgasd meg el parszor.
"Én nem is..."
Es? Valaki meg szereti, ha peldaul nem megy tonkre azzal a napja, hogy egesz nap faj a feje. Igy tunetileg kezeli azt, es masnapra a szervezete meg helyrehozza a ami gond volt.
Egyebkent en sem szedek, de ettol meg a lehetoseget miert kell elvenni attol, akinek szuksege/igenye van ra?
"Erről is sok elemzés jelent már meg, hogy sok operáció elkerülhető lenne."
Igen, sok meg nem. Na es, emberek dolgoznak ott, akik neha hibaznak. Gyakran viszont igazuk van.
"és egy csomó másik csak a pillanatnyi tüneteket csökkenti, a háttérben húzódó dolgokkal nem foglalkozik."
Es? Ha egy gyogyszerre az van irva, hogy tuneti kezelesre, akkor mit varsz tole? Ne akarj mar sepruvel fat vagni!
"De jobb lenne, ha inkább utánanéznél a dolognak."
tenyleg nem birsz egy hozzaszolast irni szemelyeskedes nelkul?
"Miért, te miről írtad, hogy "jó pénzért"?"
magyarazd mar meg nekem, mi az, hogy havi 200 egy gyogynovenyert?
egyebkent nekem peldaul kicsit magasabbnak tunnek az arak, amikor egy doboz valamilyen gyogynoveny 1000-2000 forintos aron kaphato a boltban...
"Esetleg nem olvastad el: "
jah, szerinted ha zarojelben megjegyzel valamit, az a valasz lenyegi resze. Errol nem tudtam, akkor legkozelebb igy olvasom a hozzaszolasaidat.
egyebkent meg tovabbra is allitom, hogy soha senkit nem koteleznek gyogyszer bevetelere. Barmikor mondhatja az illeto, hogy lemond rola.