dez#360
"nem muszaj gyogyszergyarban kutatnod. Barmelyik egyetem szivesen fogadja az erdeklodo, ertelmes embereket."
Azért a gyógyszergyárak sokkal zsírosabb állásokat ajánlanak, és jobbak a körülmények.
"nem erted meg, egy olyan embernek akinek nincsenek "sajat tapasztalatai", azt csak ugy lehet meggyozni, ha bizonyitekot is adnak, es hiaba mondjak el ezerszer, hogy marpedig letezik."
És az ajánlott irodalmakat sem tudod elolvasni, vagy önállóan utánanézni az említett témáknak? Ha meg egyátalán nem érdekel, akkor meg miről beszélünk?
"soha nem mondtam, hogy lenne tapasztalatom. Hattertudasom se sok (mert bar keresgeltem, de meg nem talaltam olyan elmeletet, ami ne hemzsegett volna az ellentmondasoktol, vagy eppen csak kijelentgetett mint te mindenfele bizonyitek nelkul( mar ha most a termeszetfeletti dolgokrol van szo))..."
Per pillanat olyan dolgokról van szó, amiket nem is olyan régen még természetfelettinek és tudománytalannak neveztek, de azóta ez - a kutatások és felfedezések, és többek néhány Nobel-díjasnak hála - megváltozott.
(Lehetnek még fehér foltok is itt-ott, de nem az a lényeg, hogy para-e vagy nem para: az a lényeg, hogy gyógyuljon a beteg.)
"megis, soha nem zarkoztam el elole, hogy mutass valamit, de ha nincsenek erveid azon kivul, hogy Te mit tapasztaltal, akkor nem tudom miert varod, hogy barki is megvaltoztassa a velemenyet."
Ha az én szavamnak nem hiszel (amihez persze jogod van), az egy dolog. De már a tudományos műveknek, elismert szakembereknek, tudósoknak sem hiszel? (Gondolok itt az alább sorolt kifejezésekre, stb.)