morgo#171
"Ő nem állítja, hogy mindez valóság... (A te véleményed világos: használhatatlan szemét.)"
1. mint mar irtam, azzal semmi gondom, hogy egy politikus beallitottsagu ember a termeszetfeletti jelensegek politikai vonzatat targyalja. Nem tudom mikor irtam, hogy hasznalhatatlan szemet..
2. es mint mar irtam, hogy abban az esetben viszont, ha nem a termeszetfeletti jelensegek valosagtartalmat vizsgalja, akkor nem ertem, hogy kerul ide, ebbe a vitaba, hisz ez a vita a termeszetfeletti jelensegek leterol/valosagtartalmarol szol...
"Ezek nem mondanak semmit magáról a tudatról."
eleg kezdeti stadiumban vannak az ismeretek. De ez olyan, mintha a csillagaszat kialakulasakor azt mondanank, hogy hibas a rendszer, hisz a feketelyukakrol semmit nem mondanak.
"Te vagy Who am I 7?"
???
NEXUS6 : "valószínüleg ugyan úgy részei annak mint pl az elektromosság."
akkor talan eppen ezert kellene ismerni hozza a termeszettudomanyokat, hisz akkor 'vegul' valahogy csak bele kellene tudni illeszteni.
"Akkor most minden bonyolult, visszacsatolásos, kibernetikai szintű rendszer rendelkezik tudattal, "
nem ezt mondtam, hanem csak hogy lassan kezdjuk megerteni az agy mukodeset.
De mar parszor leirtam itt a forumban, hogy ez engem tisztara a vallasra emlekeztet. Regebben az emberek csak a sajat kornyezetuket ismertek, az azonkivuli reszt istenekkel toltottek fel. Lassan felfedeztek a foldet, igy az istenek kiszorultak az urbe. Most kezdjuk megismerni az urt, viszont kiderult, hogy az agyunk rengeteg meglepetest szolgaltat, igy a termeszetfeletti dolgok ide vonultak vissza.
Nekem nagyon ugy tunik, hogy vegig arrol szol a 'mese', hogy a termeszetfeletti dolgokban hivok folyamatosan keresnek egy meg ismeretlen reszt a vilagegyetemben, es elhelyezkednek benne, hogy az az o teruletuk. Aztan mikor a termeszettudomany megvizsgalja, es kiderul, hogy nincsenek mesek, akkor tovabbvonul.
"nem igazán veszik jónéven...valaki olyan dolgokat ír, aminek nincs referenciája."
hat ez nem igy van, szerintem kifejezetten orulnek, ha olyan teruletre teved a diplomairo, amerre meg nem jartak. Termeszetesen valamennyire hozza kell illeszteni az eddigi ismeretekhez. Csak sajna ez mar nem elvaras, mert tomeges igeny van diplomasokra, es igy a diploma minosege is szepen esik.
"Valószínűleg ez az úriember is "csak" egy ilyen diplomamunkával,"
nem feltetlen a diplomamunka ami hianyzik, hanem a szakteruleten szerzett tapasztalat, tanulas. De mint irtatok, csak politikai szemszogbol vizsgalta a dolgokat, ami szerintem teljesen korrekt.
"egy fórumnak az a halála amikor, mindenki mindenben egyetért!!!"
:)ebben egyetertunk, akkor ez a halal kezdete?:)
"miért van az, hogy az emberek nyilvánvaló bizonyítékok ellenére sem hisznek el valamit."
talan mert mindenkinel mast jelent a 'nyilvanvalo bizonyitek';)