• NEXUS6
    Bocsesz a tudósosdit én hoztam fel!

Amúgy melyik egyetemen is tanítanak ufológiát, meg távolbalátást? Gondolom egyiken se. Akkor milyen szakkal lehetne ezt a kérdést vizsgálni. Amúgy szerintem ez az ufó kérdés nagyon gyorsan politikai kérdéssé tud ám válni, szal teljesen jogos, hogy egy ilyen muksó foglalkozik vele!

Másrészt a kutatás alapjait, a "tudományos módszert" azt bármelyik egyetemet, sőt főiskolát végzett emberkének megtanítják valamilyen formában. Nem úgy a villanyszerelőknek, vagy éppen az illúzionistáknak, hogy témánál maradjunk, szóval így jőn be a "fiatal tudós" a képbe!
    Ez az ember tudja, hogyan kell egy tudományos színvonalú kutatást végrehajtani. Megismételhető kísérletekkel, dokumentációval, stb.

Amúgy meg aki arra büszke, hogy nem látott még ilyen dolgokat, az minek is ír be egyáltalán?
    Egy zenetudományról szóló vitába én se írok be, hogy én meg nem tudok zongorázni és különben is bot fülem van, meg engem taníccsatok meg a zenére ha tudtok!

Nem akarok senkit, megsérteni csak akkor már írjon is valami konkrétumot, hogy mér nem hisz, pl hogy átvágta a Gyurcsók, vagy akármi.