who am I 7#147
nya, hi all.Unatkoztam kicsit és ugy gondoltam gyarapitom "tapasztalatom" pár ember hozzászolását Lolvasva.. :)
Furcsa, h ilyen dolgokrol vitatkoztok.Olyanon ami lehetetlen(?).Senkinek se fogja Randi oda adni az 1 milkót.Én 2x éves leszek de semmi természet fölöttit nem tapasztaltam még.. :) és szerintem az emberek 99.9%!!!ka se...persze, jogos.Mi számit természet fölöttinek?az orvosok, h most fontosak-e vagy nem?csalnak vagy nem?a technika?a spiritualizmus...mittmomén még van 1000 ág...
Én ugy gondolom, h az természetfeletti, ami a fizikai világot hanyat-homlok megszegi.Persze lehet(biztos), h az én tudásom kevés :) De én megelégednék azzal, ha látnám, h valaki mondjuk saját akaratával/szellemi erejével bármit is arrébb rakna.mondjuk legyen bármi, legyen 1 dunakavics :) de szerintem ilyet senki se tud :S
Mert mi lenne ha tudna?ezen gondolkozott már valaki?Az egész univerzum a fizikán alapul a legkisebb molekuláktól a sötét erőig minden kapcsolatba van.Ha ezt valaki megszegi/anomáliát idéz elő akkor mi lenne?akár egy ilyen kis probálkozással is.
Én ezt ugy képzelem el, h ez az egész világ egy nagy tükör és ha ilyen kis "probálkozás" csúszik be, akkor az egész megreped és széttörik.
/szerintem akármilyen kiválasztott pap is lehet valaki, olyat nem tud müvelni...mert ha igen akkor hülyeséget irtam :D és nem "törik össze" a jelenlegi! univerzum/Ja, Nem véletlen 99.9%...
/amugy történtek már velem furcsa dolgok, de azokat nem nevezném term.fölöttinek..:I inkább MÉG +magyarázhatatlannak/
EZ igy nagyon nyers, sőt még tudnék irni, de lehet, h hülyeségek?de lehet, h nem?:S
Szerintem, h ki mit hisz és miben, az ugye vallás kérdés.
Én inkább a fizikai világban hiszek.Persze előttem is kérdéses a lélek léte.Mi az pontosan?Mit lehetne vele kezdeni?Milyen hozzá hasonló dolgok léteznek?
ezen felül, h még jobban összekeverjek dolgokat :
ki mit gondol a multiverzumról?a több dimenzióról?lelkekről?tanokról?reinkarnációról?
Ezekről miért csak hallunk, és nem tapasztalunk?
Lehet, h tudományosan nem meg magyarázható dolgokra, ilyen hülyeségeket találunk ki?de akkor mi az igazság? :) olé, az egész egy illúzió :) DEJA VU grr...juj de utálom azt az érzést.. :O na bye