Szerintem az egyik legjobb zenemaker program
  • Clive87
    Nyahh... Hosszú órák kínkeserves szenvedése árán, de csak rájöttem. :) Most már tudom, hogy kell, egyszerűen megnyitom a mappát, amiben a gitár riffeket tárolom és behúzom a file-t a többi pattern alá. Beszarás! :)

Viszont ez így marhára pepecselős... Szóval felveszem a riffet GuitarFxBox-szal. Az így kapott wav file-t megnyitom Audacity-ben és megvágom, hogy ne legyen felesleg az elején meg a végén. És csak ezek után vihetem be FL-be. Ott viszont van, hogy alá nyomok valami dob alapot és akárhogy csűröm csavarom, érzem, hogy nem jön ki ütemre, mert vagy sokat vagy keveset vágtam le a file-ból innen-onnan és kezdhetem előlröl. Nem tud valaki egyszerűbb módszert erre? Csak mert egyszerre meg képtelen vagyok hiba nélkül végigpengetni a témáimat, hol elrontom, hol elsietem, és rohadt idegörlő mikor az utolsó pár másodpercet cseszem el. Olvastam valamit a Sound Forge-ról is, hogy abban ezt egyszerűbb, de nem tudom miért, még nem találkoztam vele. Amúgy eddig Guitar Pro-ban szerkesztgettem és csak most álltam rá, hogy élőben feljátszam a számaimat, de így baromira pepecselős. Köszi, ha valaki tud segíteni.